Нов стил на живот за пловдивчани с Royal Garden

https://www.24chasa.bg/novini/article/7862227 www.24chasa.bg

Елегантна визия, удобства и функционални апартаменти с отлични разпределения

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в Пловдив. Съвсем скоро се очаква той да бъде завършен и да посрещне своите обитатели.

В двете стъпаловидни Г-образни жилищни сгради са разположени апартаменти, чиято вътрешна архитектура е съобразена с новите тенденции и изисквания за функционалност на пространството в жилищата.

Хората в Royal Garden могат да се насладят на 2,85 м височина на помещенията и изчистени правоъгълни форми. Това позволява разнообразни дизайнерски решения, създава усещане за простор и удобство в апартаментите. Предвидено е отопление от ТЕЦ. Избрана e висококачествена шесткамерна дограма на Rehau Synego. До всеки апартамент в комплекса ще бъде изградена оптична връзка и видеодомофонна система за контрол на достъпа.

Royal Garden разполага с комфортни многостайни апартаменти - един рядък за пазара продукт. Част от жилищата са с общирни открити тераси, обкантващи голяма част от помещенията.

В сградите е обърнато специално внимание на елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде усещането за уют още при влизане. Използваните материали са с качество, подходящо за високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden разполага с множество удобства. На партерния етаж са разположени единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземното ниво са разположени паркоместа и гаражи. От него до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление. До подземния паркинг се стига чрез автомобилна рампа с подгряване, което прави достъпа през зимните месеци абсолютно безпроблемен.

Преминавайки през градината на жилищен парк Royal Garden, обитателите на комплекса могат да достигнат до входовете към всяка от жилищните сгради. Тя е обширна и проектирана така, че да дава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в нея са изключително красивите солитери от японски вишни, които с цъфтенето си през пролетта са се превърнали в атракция навсякъде по света, напомняйки за блаженство.

Жилищен парк Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, мол „Пловдив” и спортни съоръжения.

За да може жилищният парк да се впише по най-добрия начин в средата, фасадата му е решена в светли и земни тонове. Обърнато е особено внимание на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.