Телехендлерите Merlo - най-предпочитани в Европа

https://www.24chasa.bg/novini/article/7875287 www.24chasa.bg

Най-продаваният модел на пазара е Turbofarmer 35.7

Висока производителност и надеждност. Ненадмината икономичност и комфорт. Това са само част от характеристиките на телехендлерите с марката Merlo – лидер по продажби в държави като Германия и Италия.

Машините на италианския производител са представени от официалния вносител на бранда у нас Анимекс.

Фирма Анимекс предлага пълна гама машини от портфолиото на МЕРЛО с мощност на двигателя от 75 до 170 к.с и височина на повдигане от 6 до 11 метра. Различни варианти с единствена в сегмента кабина с хидропневматично окачване, която никоя друга фирма няма. Също така се предлага възможност за автоматична скоростна кутия и нивелиране на шасито и странично изместване на цялата стрела. Комбинация от всички тези екстри по машината я правят най-предпочитана в Европа.

Акцент в предлагането и винаги в наличност от фирма Анимекс можете да намерите моделите Turbofarmer. Гамата от машини се състои от четири модела TF33.7, TF35.7, TF42.7 ( тук мощноста на двигателя е 140 к.с. и шасито е Heavy Duty ) ; TF 38.10 ( 3,8т. на 10м. височина отново със 140к.с.).

Най-продаваният модел на пазара е Turbofarmer 35.7, с височина на повдигане 7 метра и товароподемност 3,5 тона в най-високата точка на изправяне на стрелата. С мощност от 115 к.с. това е универсалната машина за всеки стопански двор.

Моделът е подходящ за абсолютно всякакъв тип ферми – малки, средни и големи. Основното нещо, което го прави предпочитан от операторите, е комфортът на работа, видимостта, бързата и прецизна хидравлична система, която позволява комбинация от повече движения, възможност за бърза смяна на различните аксесоари.

Това обаче са само част от екстрите, които правят телескопичните товарачи Merlo толкова предпочитани от българските земеделски производители.

Защо да изберем Merlo?

Благодарение на системата Dynamic load control, която е стандарт за телехендлерите Turbofarmer, операторът може лесно да следи за стабилността на машината – напречно и надлъжно, чрез графики и звуков сигнал. Системата осигурява автоматично разпознаване на инвентара чрез сензори. Те взаимно си комуникират и се самонастройват. Това създава от една страна комфорт на оператора и минимум задължения, но от друга – свежда възможностите за грешка до нула.

Италианските телескопични товарачи разполагат и със система, която позволява на механизатора да коригира позицията на машината при работа на неравни терени, осигурявайки пълната му безопасност.

Един от патентите на Merlo е системата Eco Power Drive, която дава 18% по-нисък разход на гориво заради подбрания правилен въртящ момент на двигателя при извършване на дадена операция при точно определени условия на работа.

Заедно с това на двете задни колела на товарачите са монтирани сензори, които предотвратяват преобръщане на машината. При конкурентните брандове, сензорите са монтирани само на едното колело.

Кой е най-подходящият модел за моето стопанство?

Телескопичните товарачи Merlo са изключително гъвкави, многофункционални и разнообразни. Те са подходящи освен за стопански дворове, ферми и търговци на зърно, но и за овощни градини, горски терени и строителни фирми.

В тази връзка, компанията – лидер на пазара на земеделска техника, предлага и промоционални условия за свои настоящи и бъдещи клиенти.

Специални лизингови условия в момента имаме с 0% оскъпяване и 3 години период, който е специално Анимекс и Merlo финансиране.

Не свършват дотук решенията, които фирма Анимекс предоставя на родните стопани. За да проверите част от специалните предложения можете да посетите обновеният сайт на фирмата: www.animex.bg или да позвъните на националния номер 0700 100 88 и да разберете промоционалните кампании за сезон 2019-2020 г.