Гл. инспектор Огнян Иванов е новият началник на Районното управление в Лом

https://www.24chasa.bg/novini/article/7888119 www.24chasa.bg
Гл. инспектор Огнян Иванов.

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 15.11.2019 г., гл. инспектор Огнян Иванов е временно преназначен на длъжността началник на Районното управление в крайдунавския град. Той е роден в Лом, с бакалавърска степен по специалността „Защита на националната сигурност” от ВСУ „Черноризец Храбър” и магистърска степен по специалността „Публична администрация” в АМВР – София.

В системата на МВР постъпва през 1994 г. като полицай при община Лом. През годините е преминал през длъжностите командир на отделение и началник група в сектор „Охранителна полиция” на РУ Лом.

От 2013 г. до момента бе началник сектор „Охранителна полиция” в РУ Лом.

В служебното си досие има 22 награди – 12 „писмени похвали”, 7 награди „обявяване на благодарност, от които 3 от Дирекция „Национална служба Полиция”, както и колективна парична награда от вътрешния министър.

Досегашният началник гл. инспектор Георги Петков е назначен за н-к сектор „Криминална полиция” в РУ Лом.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Защитни гащеризони срещу коронавирус ще дари фирма "АПОЛО" на правителството на Ливан. След трагедията на 4 август тази година, когато мощен взрив разтърси столицата Бейрут и десетки хора загинаха, а хиляди бяха ранени, страната повече от всякога има нужда от международна подкрепа. В тежки времена на пандемия и последствията от трагедията "АПОЛО"

Майка мечта си има певицата Йоана Драгнева, видя зоркото око на "България Днес". Изпълнителката, която през 2019 г. роди за първи път, има силна подкрепа от майка си, която е неотлъчно до нея в отглеждането на дъщеричката й. Докато Драгнева разцъква из телефона си, майка й бута количката на бебето и го разхожда

Звездата на "Комиците" Васил Драганов не може да си почине и на плажа, видяха топпапараците на "България Днес". Дори на пясъка на Корал със семейството си комикът не успя да се отърве от фенове, след като вместо релакс с бира в ръка Драганов се наложи да прави селфита с малчугани и почитатели с телефон в ръка