За 8-а година Fibank връчи наградите "Най-добра българска фирма"

https://www.24chasa.bg/novini/article/7893187 www.24chasa.bg
Над 300 фирми се включиха в 8-мите поредни награди на Fibank „Най-добра българска фирма". Те са с български капитал и мениджмънт и представят български бранд. СНИМКИ: Йордан Симеонов

Над 300 фирми се включиха в 8-мите поредни награди на Fibank „Най-добра българска фирма". Те са с български капитал и мениджмънт и представят български бранд.

Предложих догодина да направим конкурс и за стартъпи и да се превърнат в местни гиганти с подкрепата на Fibank, каза финансистът Емил Хърсев при откриването на конкурса.

В категория „Микро и малка фирма“ спечели „Ботрон софтуер солюшънс“, специализирани в разработка на сървъри с голям обем от данни, разработва и методология за нула процента загуба на данни. Наградата връчи издателят на сп. „Форбс" Йордан Матеев. „Хората смятат, че Форбс пише за големи фирми, но любимата ни тема са малките компании. Обичаме още повече да пишем истории за малките фирми, които са станали големи. Моето пожелание е на всички фирми от тази категория следващата година да са в „Средни и големи компании".

За 8-а година Fibank връчи наградите

В категория „Средни и големи фирми" победител е „Антибиотик-Разград", които произвеждат фармацевтични продукти за хуманно и ветеринарно лечение. Наградата връчи изпълнителният директор на Fibank Чавдар Златев. „ Винаги сме изключително щастливи, когато ставаме свидетели на компании, които са постигнали успех. През последните години ние сме финансирали много техни проекти и пред очите ни те са се развивали.

Наградата на публиката беше връчена от издателя на в.“ 24 часа" Венелина Гочева. Получи я „Димитър Маджаров", производител на колбаси и млечни продукти. „Когато даваш името си за продуктите, които произвеждаш, това е отговорност, че заставаш с това име зад качеството на тези продукти. Преди няколко години аз не познавах този човек, на 6-и септември отидох в Пловдив, за да се запозная с него. Във фабриката бяхме само аз и той и говорихме за това, което той е направил“, разказа Гочева. По думите й публиката много точно е оценила качеството на това, което предлагат, въпреки че дълго време рекламата на компанията е била само от уста на уста. Аз много се радвам, че той е тук със своята дъщеря, много е важно второто поколение, защото това означава една устойчивост на продукцията, допълни тя.

„Благодаря на потребителите, за мен е голяма гордост и съм много развълнуван да получа тази награда", каза Маджаров.

Специалната награда „Най-успешна българка в бизнеса" получи Татяна Бояджиева, управител на „Гардения 2006“. Фирмата проектира и поддържа паркови и дворни пространства. „Fibank е първата банка, която дава крила на бизнеса да расте“, каза Бояджиева и благодари за наградата. Тя беше връчена от Ваня Манова, мениджър на България и Северна Македония на Мастеркард. Бояджиева получи и допълнителна награда – едноседмично делово пътуване до Южна Африка от Одри Мотупи, която е инициатор на наградата.

Абонамент за печатен или електронен "24 часа", както и за другите издания на Медийна група България.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Малки и големи кукери прогониха злите сили в Елин Пелин. Групи от общинското градче и близките села Лесново и Ноевци бяха сред най-атрактивните участници в събитието, събрало хиляди зрители в слънчевия февруарски уикенд. Четвъртото издание на кукерския фестивал събра на едно място над 1800 участници

Сценаристът Христина Апостолова си направи музикална разходка в столицата, видяха папараците на "България Днес". Съпругата на Евтим Милошев сложи тапите в ушите, усили любимата си песен и започна да крачи по-смело и в по-добро настроение по софийските улици. СНИМКИ: БЪЛГАРИЯ

С черни очила, клюмнала шапка, съвсем неглиже и с любимото куче се разхожда из центъра на столицата Ники Илиев, видя зоркото око на "България Днес". Актьорът видимо е позаслабнал и с немалко бели косми на брадата. Къде отиде онзи красавец, мечта за немалко