С банкова карта вече може да управляваме нe само парите, но и свободното си време

https://www.24chasa.bg/novini/article/7898388 www.24chasa.bg
iCard Visa Infinite може да управлява свободното ни време.

Истинско ВИП отношение може да получи всеки само чрез една дебитна карта. Тя може да помогне не само с управление на парите, но и на времето и преживяванията ни. Личен асистент 24 часа в денонощието, застраховка при пътуване и специални оферти получава всеки собственик на карта Visa Infinite. В България тя се предлага само от една банка от дигиталния портфейл iCard.

iCard Visa Infinite може да получи всеки клиент на портфейла в България, което е голямо предимство, имайки предвид, че при банките продуктът е нишов и се издава само след одобрение от институцията. Картата на iCard е на достъпна цена и е добавка към всички други услуги, които дигиталният портфейл предоставя. Освен това тя дава възможност за по-високи трансакционни лимити при плащане на ПОС терминал или онлайн - до 5000.00 евро еднократно, до 10 000.00 евро за деня и до 25 000.00 евро месечно. За тази карта се предлагат и 5 безплатни тегления от банкомат, които отново са с по-висок трансакционен лимит отколкото обикновените дебитни карти - съответно до 500.00 евро за еднократно теглене, 2000.00 евро обща сума на изтеглените в брой средства на седмица и 5000.00 евро на месец, от повече от 1,8 млн. банкомата в целия свят. Предимство на картата е възможността при необходимост трансакционните лимити да бъдат променени спрямо индивидуалните потребности на клиентите.

Картата предоставя и услугата консиерж. Тя осигурява личен асистент, достъпен постоянно. Той е на разположение за всичко – да организира пътуване, включително трансфери до летището, хотелски резервации, разглеждане на забележителности, информация и достъп до концерти, спортни състезания, кино, опера или музеи. Може да направи резервация в ресторант, да те насочи към място за тренировка или салони за красота или да помогне за бизнес задачи, като намери преводач, наеме бизнес оборудване или обясни етикета на поведение в чужда страна. Също така ще окаже съдействие при намирането и доставянето на трудно откриваеми предмети като специална книга или картина, при организирането на специални събития като рожден ден или сватба. Или пък да повика майстор, за да поправи мивката дори и в 3 часа през нощта.

С iCard Visa Infinite си партнират едни от най-добрите в света в сферата на хотелиерството, услугите и развлеченията. Благодарение на това притежателите на картата могат да се възползват от удължено работно време, предимство при резервация, гарантирани резервации на самолетни билети, в хотели и известни ресторанти, коли под наем, ВИП обслужване и покани за специални събития. Всеки месец има различни оферти, подбрани само за собствениците на този тип специални карти.

Друга привилегия е достъпът до международната програма LoungeKey, чрез която може да се влезе в над 1100 ВИП салона на летища в целия свят. В тях има интернет, компютри, конферентни зали, спокойна атмосфера за работа, храна, напитки, вестници и списания, а на някои места – душове и легла.

Потребителите получават и допълнителна застраховка при пътувания, не по-дълги от 90 дни. Те покриват спешни медицински разходи, медицинско транспортиране, дневни пари за болничен престой, спешно зъболечение, спешно пътуване на член на семейство или дете, плащане на гаранция и юридическо съдействие, следствие на автомобилна катастрофа, отмяна на полет или забавяне след втория час, загуба или забавяне на багаж, настаняване в хотел по спешност, изгубени или откраднати лични документи и други. Покритието на разходите е 60 хил. евро.