Kaufland България е Superbrand за 2019/2020 година

https://www.24chasa.bg/novini/article/7923413 www.24chasa.bg

Призът се дава на изявени брандове, които се открояват с качество, надеждност и различие

Kaufland България получи наградата Superbrands за България и беше удостоена със специална грамота в категорията „Потребителски марки“ за 2019/2020 година.

Superbrands е независима институция, която отличава и популяризира марки, откроили се на националния пазар. Конкурсът се организира всяка година в над 80 страни, а това е седмото му издание в България. Методиката му за подбор и оценяване на брандовете е универсална във всички държави, в които присъства организацията. Той се осъществява чрез гласуване от експерти и от национално допитване до потребители, осъществено с водещия институт за пазарни проучвания GfK, в интернет. По този начин се изследва както експертното мнение, така и предпочитанията на потребителите. При оценяването журито в лицето на двете групи – експерти и потребители, взима предвид основните критерии на Superbrands, за да бъде отличена една марка с наградата. Всеки бранд трябва да се изяви с три качества – качество, надеждност и различие.

„Супер бранд се прави само със супер екип. Това не е първото отличие за Kaufland от Superbrands, като зад всяко стоят огромни усилия от страна на целия ни екип, както и признанието на клиентите, заради които ще продължим чрез действия да доказваме, че заслужаваме тяхното доверие.“, каза Анна Кастрева, мениджър „Корпоративни комуникации“ в Kaufland България на церемонията за връчване на отличията Superbrands 2019/2020.

В България Kaufland е номер 1 в сектора на модерната търговия с годишен оборот от близо 1,6 млрд. лева. С екип от над 6 000 служители компанията ежедневно работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага огромно разнообразие от качествени и свежи продукти на изгодни цени, както и удобно и лесно пазаруване. В момента Kaufland България има 59 хипермаркета в 34 града в страната. Присъствието на марката в различни градове позволява на потребителите да се възползват от добре селектиран микс от продукти и изключително богат избор за техните разнообразни нужди.

От отварянето на своя първи хипермаркет през 2006 г. до днес Kaufland България се превърна в доверен помощник на българското семейство, в предпочитан партньор за българския производител и в значим фактор за стимулирането на националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с инвестиции от над 1,4 млрд. лева.

През последните няколко години Kaufland разгръща своите действия за корпоративна социална отговорност под слогана „Действията носят промяната“. Компанията развива своята политика за устойчиво развитие и затвърждава ролята си на отговорен лидер в динамичния сектор на модерната търговия, като непрекъснато работи за иновативни решения с конкретен принос в полза на обществото и опазването на околната среда.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Места за оставяне на храна за нуждаещи се появиха и по дърветата в морската столица Варна. Благородната инициатива, която вече подеха няколко града продължава да набира все повече последователи навсякъде в странaта. Снимка: Facebook / Забелязно във

Въпреки всички призиви на Националния оперативен щаб за борба с Коронавируса за спазване на социална дистанция непрекъснато се публикуват снимки показващи струпвания на хора, които се събират против всички предписания. Учениците се оказват една от най-проблемните групи, които системно нарушват всички противоепидемичните мерки

Зловеща прогноза за апокалиптичен спад в световната икономика заради епидемията от коронавирус направи във Фейсбук бивят депутат и зам.-финансов министър Георги Кадиев. "Когато САЩ кихне, световната икономика ляга на легло. Дори и през най-лошите дни на кризата от 2008-2009 безработните в САЩ не са се увеличавали с повече от 600 хил