Цвета Караянчева получи почетен знак за подкрепа на каузата "Мечта за дете" (Снимки)

https://www.24chasa.bg/novini/article/7938961 www.24chasa.bg
Снимки: Пресцентъра на парламента

За мен е чест да бъда патрон на това благотворително събитие, отбеляза председателят на парламента Цвета Караянчева пред гостите на благотворителния Коледен бал на Фондация „Мечта за дете“.

Тя допълни, че това е една мечта за най-съкровеното, най-благородното и най-значимото, мечтата на всеки да има дете – желано, обичано и защитено. Има много двойки, които в живота си чуват горчивата диагноза, че трябва да изминат дълъг път, да преживеят много страдания, болка и понякога отчаяние, но когато детската усмивка озари дома, тогава си казваме, че това си е заслужавало, добави още председателят на Народното събрание.

Цвета Караянчева благодари на Фондация „Мечта за дете“ за това, че днес е събрала институции, общественици и известни личности, за да осъществят една мечта – семейства да станат родители. Тя призова да помогнем и да дадем частица от себе си, от вярата си, куража си и да ги споменем в молитвите си на Коледа, съобщиха от пресслужбата на парламента.

Цвета Караянчева получи почетен знак за подкрепа на каузата

Председателят на Народното събрание получи почетен знак от фондацията с благодарност за нейната подкрепа към каузата на организацията. „За нас е чест, че имаме във Ваше лице съмишленик и приятел”, е посланието към Цвета Караянчева. Почетният знак беше връчен на председателя на Народното събрание от основателя на фондацията Ивелина Рускова.

Цвета Караянчева получи почетен знак за подкрепа на каузата

Фондация „Мечта за дете“ подкрепя и подпомага семейства и двойки с репродуктивни проблеми, защитава техните интереси и работи за промяна на обществените нагласи към хората с репродуктивни проблеми. Организаторите се надяват със средствата от Коледния бал да се сбъднат мечтите за рожба на няколко семейства.

Цвета Караянчева получи почетен знак за подкрепа на каузата