Шофьорът на НСО, блъснал дете, е късан на изпитите на службата последните 2 г.

https://www.24chasa.bg/novini/article/7974393 www.24chasa.bg
КАДЪР: bTV

Автомобилът е возил секретаря на президента по външна политика Димитър Арнаудов, на връщане е ударил момчето

Служителят на НСО, блъснал дете вчера вечерта на столичния булевард "Драган Цанков" е бил скъсан на изпитите на службата в последните две години, научи "24 часа".

Шофьорът е на 28 години и не е дългогодишен служител, а е в специализираната служба от 3 г. Това,че не е издържал изпитите е описано в документацията на НСО.

В НСО се говори, че бащата на 28-годишния шофьор е много близък приятел на бившия шеф на службата Данчо Дяков и двамата са били колеги във Военна полиция.

Снощи фаталният автомобил е возил секретаря на президента по външна политика Димитър Арнаудов, а на връщане, когато шофьорът е бил сам в колата, се е случил инцидентът. 

Чл.14, ал.11 т.14 от закона за НСО гласи, че службата осигурява транспортно дейността на администрацията на президента на републиката. Дали обаче секретарят е бил по работа, не е ясно.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

В Египет службите за сигурност са арестували китайка, която e приготвяла скара от змии за свои приятели в град Мадинати, източно от Кайро. Според социални медии, цитирани от сайта "Ал Арабия", властите са били сезирани от местни жители, че от частен апартамент излиза странна миризма. Въпросното жилище е било наето от китайска жена

Футболните клубове в България ще пострадат сериозно и ще имат много големи финансови трудности заради кризата с коронавируса COVID-19. Това прогнозира финанситът Нено Ненов. Според него може да се стигне и до преустановяване на дейност на някои клубове. "Една такава криза, която не знаем колко дълго ще продължи

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г