Най-голямата пиар агенция APRA Porter Novelli отчита 40% ръст в годишния си оборот

https://www.24chasa.bg/novini/article/7991104 www.24chasa.bg
Томислав Цолов е основател и генерален мениджър на APRA Porter Novelli.

40% ръст в оборота си от 2018 г. спрямо 2017 г. отбелязва пиар агенцията APRA Porter Novelli. Подобен ръст е безпрецедентен при топ 3 на пиар агенциите в България в последните години и осигурява на компанията лидерска позиция в бранша.

“Постоянно растем като екип, обем работа и оборот и тази тенденция е актуална и към момента. През 2018 г. прогнозирахме двуцифрен ръст в оборота си за 2019 г. и данните ни не само потвърждават очакванията ни за настоящата година, но и ни дават основание за още по-смели прогнози за следващата. Зад този успех стоят работата на екипа и доверието на клиентите – с част от тези хора работим от самото създаване на компанията и бих искал да им благодаря”, казва основателят и генерален мениджър на агенцията Томислав Цолов.

APRA Porter Novelli е една от първите комуникационни агенции у нас. Основана е през 1994 г. и днес е единствената българска агенция, която успява успешно да разширява и поддържа бизнес операции в 7 страни в региона.

Сред ключовите клиенти на агенцията са Nestle и Coca-Cola, с които компанията работи от близо 20 години, а новите партньорства включват А1, Kaufland и Bridgestone.

Привличането и развитието на таланти е в основата на APRA PN Academy - образователният център на агенцията, сертифициран от Министерството на образованието и науката. Освен това, като бенефициент по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, агенцията активно допринася за създаването на работни места за десетки млади професионалисти.

APRA Porter Novelli е сред основателите на Българската асоциация на пиар агенциите (БАПРА) и от самото ѝ създаване екипът на агенцията работи за етичен и социалноотговорен пиар бизнес в страната и региона.

Компанията стои в основата и на Института за риск мениджмънт и кризисни комуникации (ИРМКК) - неправителствена организация, чиято основна цел е анализ и превенция на риска, както и управлението на различни комуникационни кризи от регионален и глобален характер. ИРМКК обединява опитни независими експерти от различни сфери на бизнеса, образованието и политиката.

Интервю със създателя на агенцията Томислав Цолов четете в понеделник във в. "24 часа".

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Шпионска афера, свързана със съветника на Румен Радев Илия Милушев, е причина за безпрецедентните обиски в сградата на президентството, научи "България Днес". Точно в 9 часа сутринта десетки маскирани спецченгета и прокурори нахлуха в сградата. Пред смаяните служители са представени две заповеди за обиск

Колоритният риалити участник в "Къртицата" и "ВИП брадър" Емил Каменов не изневерява на любимата си работа. Той бе изловен отново да се труди като охрана от топпапараците на "България Днес". Звездата от "Къртицата" явно работи за широко скроен бизнесмен, тъй като работодателят му не изисква гардовете му да са в костюми, а с тениски и дънки

Легендата на родното кино Цветана Манева плаши дъждовете с огромен чадър. Топпапараците на "България Днес" изловиха актрисата на улицата с дъждобран, висок почти колкото звездата, въпреки че дъжд не валеше. Явно великата актриса носи чадъра, за да плаши времето, както гласи поговорката, коментираха столичани