Сайтът на “Ефбет” спря за “обновяване” ден след като прокуратурата обяви, че ще разследва хазартния й бизнес

https://www.24chasa.bg/novini/article/8003381 www.24chasa.bg

При стартирането на платформата отново, се появиха сигнали от клиенти, че им липсват акаунтите или че нямат достъп до тях

След като в петък специализираната прокуратура съобщи, че започва разследване на дейността на хазартната марка “Ефбет”, ден по-късно най-изненадващо онлайн платформата на компанията спря работа.

В продължение на цял ден на сайта беше изписано, че тече “обновяване”, съобщават сайтовете nbox.bg и wow-media.bg.

В същото време, след като платформата стартира отново, поне визуално не се вижда да има нещо обновено.

Дали зад всичко това действително се крият технически проблеми на компанията, или причините са други, тепърва ще разследват компетентните органи.

След като платформата на “Ефбет” стартира отново, се появиха сигнали от клиенти, че им липсват акаунтите или че нямат достъп до тях.

Възмутени потребители се оплакват още, че в един от най-силните откъм спортни събития дни платформата на “Ефбет” им е блокирала значителни финансови ресурси, като някои от тях силно се притесняват, че може би никога повече няма да видят парите си.

“520 кинта съм вътре преди Коледа заради Еfbet. 4 часа чакам някой да каже нещо и нищо. Подигравка за празниците. Техническа грешка и обновяване!!! Искам си парите или ще ви съдя крадци”, е написал в профила си във фейсбук потребител.

В петък специализираната прокуратура съобщи, че започва разследване за изнудване чрез заплахи с убийство и побои във връзка със спора между съдружниците в хазартната компания “Ефбет”.

Престъплението е от декември 2017 г., става ясно от съобщението на държавното обвинение. Заради разследването прокуратурата е поискала официални справки от няколко държавни институции. Наблюдаващият прокурор е изпратил запитване и до Министерството на финансите за извършвани от НАП данъчни ревизии на същите фирми.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи