Нови тенденции в туризма на международно изложение „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“

https://www.24chasa.bg/novini/article/8013285 www.24chasa.bg

Променения начин за избор на дестинация и нов начин за организация на пътуване очертават една от централните дискусионни теми на предстоящото международно изложение „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“ и това ще бъде маркетинговата политика на компаниите спрямо съвременните туристи.

Пътуващите хора са с все по-високи изисквания към предлагания продукт. Те имат нужда от персонално програмиране на почивката си и лично отношение от страна на туристическите фирми.

Темата за променящия се изисквания и променящия се маркетинг ще бъде една от дискусиите по време на борсата. До този момент над 260 участници са потвърдилите присъствието си на международното изложение „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“.

Записванията и потвържденията продължават и в момента, ситуацията е много динамична, с наближаване на крайния срок, дори и в тези празнични дни много от компаниите в туристическия бранш са претоварени с работа.

15 от компаниите участват за първи път. Те са от различни направления в сектора - туроператори, сдружения, хотели, дестинации, оборудване. Интересът на фирмите и организациите към изложението е оправдан, защото професионалните новини на „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“ ще са много.

Тази година за първи път ще участват представители на Австрия, Азербайджан и Кения. Общо на борсата ще бъдат представени над 60 дестинации сред които общини и региони от България, Сърбия, Македония, Турция, Гърция и др.

Международното изложение ще се проведе под патронажа на Министерството на туризма. На националния щанд ще се представят над 25 общини и неправителствени организации от България. Един от основните акценти в програмата на „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“, който ще привлече вниманието на професионалистите е 1- вия КОНГРЕС НА УНИВЕРСИТЕТИТЕ ОТ ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА И АЗИЯ ЗА КУЛТУРА, ТУРИЗЪМ, ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ И БЛОКЧЕЙН ТЕХНОЛОГИИ.

Обучението на кадрите в областта на туризма са една от неизменно актуалните теми, затова Нов Български университет е избрал борсата за да представи програмата си на обучение и изданията на учебното заведение в областта на туризма.

По време на изложението се проведе и 7-ма ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЦИОНАЛНИЯ БОРД ПО ТУРИЗЪМ. Ще има интересни професионални срещи и дискусии по актуални теми с представители на Министерство на туризма, браншовите организации, туроператори и агенции. Браншът се нуждае от това, тъй като е настъпило времето в което трябва новаторски подход към представянето на туристическите продукти.

За крайните клиенти също ще има много интересни предложения и те ще могат да се запознаят с най-интересните и изгодни предложения за пътувания през последните два дни на изложението. В събота и неделя посетителите ще могат да участват в „Лов на ваканции“.