Нови тенденции в туризма на международно изложение „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“

https://www.24chasa.bg/novini/article/8013285 www.24chasa.bg

Променения начин за избор на дестинация и нов начин за организация на пътуване очертават една от централните дискусионни теми на предстоящото международно изложение „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“ и това ще бъде маркетинговата политика на компаниите спрямо съвременните туристи.

Пътуващите хора са с все по-високи изисквания към предлагания продукт. Те имат нужда от персонално програмиране на почивката си и лично отношение от страна на туристическите фирми.

Темата за променящия се изисквания и променящия се маркетинг ще бъде една от дискусиите по време на борсата. До този момент над 260 участници са потвърдилите присъствието си на международното изложение „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“.

Записванията и потвържденията продължават и в момента, ситуацията е много динамична, с наближаване на крайния срок, дори и в тези празнични дни много от компаниите в туристическия бранш са претоварени с работа.

15 от компаниите участват за първи път. Те са от различни направления в сектора - туроператори, сдружения, хотели, дестинации, оборудване. Интересът на фирмите и организациите към изложението е оправдан, защото професионалните новини на „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“ ще са много.

Тази година за първи път ще участват представители на Австрия, Азербайджан и Кения. Общо на борсата ще бъдат представени над 60 дестинации сред които общини и региони от България, Сърбия, Македония, Турция, Гърция и др.

Международното изложение ще се проведе под патронажа на Министерството на туризма. На националния щанд ще се представят над 25 общини и неправителствени организации от България. Един от основните акценти в програмата на „Ваканция &СПА ЕКСПО 2020“, който ще привлече вниманието на професионалистите е 1- вия КОНГРЕС НА УНИВЕРСИТЕТИТЕ ОТ ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА И АЗИЯ ЗА КУЛТУРА, ТУРИЗЪМ, ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ И БЛОКЧЕЙН ТЕХНОЛОГИИ.

Обучението на кадрите в областта на туризма са една от неизменно актуалните теми, затова Нов Български университет е избрал борсата за да представи програмата си на обучение и изданията на учебното заведение в областта на туризма.

По време на изложението се проведе и 7-ма ГОДИШНА СРЕЩА НА НАЦИОНАЛНИЯ БОРД ПО ТУРИЗЪМ. Ще има интересни професионални срещи и дискусии по актуални теми с представители на Министерство на туризма, браншовите организации, туроператори и агенции. Браншът се нуждае от това, тъй като е настъпило времето в което трябва новаторски подход към представянето на туристическите продукти.

За крайните клиенти също ще има много интересни предложения и те ще могат да се запознаят с най-интересните и изгодни предложения за пътувания през последните два дни на изложението. В събота и неделя посетителите ще могат да участват в „Лов на ваканции“.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На безкрайните опашки се нареди телевизионният продуцент Димитър Станчев. Създателят на супершоу "Невада" се опита бързо да придвижи документи, но струпването от хора на моменти го обезсърчаваше. Станчев носеше предпазна маска, въпреки че на открити пространства това не е задължително. Снимки: България

Там няма коронавирус, време е за купон "Отворете кръчмите и дискотеките! Всички да се забавляваме дружно в заведенията! Там няма коронавирус. Мерките са разхлабени достатъчно, а хората имат нужда да се веселят и да отпуснат най-накрая напрежението." За това призова пред "България Днес" фолклегендата Снежина

Димитър Бербатов изненадващо попадна в Топ 50 на най-грубите футболисти по терените на Висшата лига. Авторитетното списание "FourFourTwo" състави класацията, в коярто водещ критерий са броят извършени нарушения. Бербо е на 31-о място с 323 фаула на сметката си през осемте години, в които бе част от Висшата лига