Изчезна млада жена от село Нивянин, обявиха я за международно издирване

https://www.24chasa.bg/novini/article/8059239 www.24chasa.bg
Радинела Кирилова Снимка: Фейсбук/Калина Славчева

Радинела Кирилова от врачанското село Нивянин, в община Борован е в неизвестност трети ден. 26-годишната жена е изчезнала в следобедните часове в сряда, когато е трябвало да бъде на работа, съобщи сестра й Калина Славчева.

"Ходила е с мъжа си до Борован да пазаруват, прибрали са се към обяд, в 3 часа е трябвало да се върне на работа. Към 4 и нещо той й звъннал по телефона, но тя не отговорила. Отишъл е към 5 часа до детската градина, децата са били там, нея я нямало. Казали са, че е отишла до градината, взела е някакъв плик и е тръгнала в неизвестна посока. Никой не я е видял и чул. Започнахме да й звъним, към 6.10 даваше свободен сигнал, след 6.30 телефонът й вече беше изключен. Никаква връзка с нея", разказва разтревожената Калина, съобщи БНР.

Радинела е работила като домакин в детската градина. 24 часа след изчезването й е подаден сигнал в на тел. 112. Втори ден селото се претърсва, като в акцията участват и доброволци.

Изчезна млада жена от село Нивянин, обявиха я за международно издирване

"Няма я, търсим я с работниците в село по запустели къщи, по горички край селото, покрай реката, но никъде не можем да я открием. Десетина човека обикаляме и сме проходили цялото село, това ни навежда на мисълта, че може би не е на територията на селото. И в момента обикаляме, цялото село сме го обиколили два-три пъти, няма я никаква никъде. Не знам какво да мислим", коментира кметът на Нивянин Николай Христов.

От вчера Радинела е обявена и за международно издирване. За изчезването й е създадена група в социалните мрежи, каза Калина Славчева.