20 години грозят убиеца на Теодор от Видин, който се предаде на полицията

https://www.24chasa.bg/novini/article/8093228 www.24chasa.bg
Заведението "Бали клуб" във Видин, пред което бил прострелян Теодор. Снимка: Архив.
Заведението "Бали клуб" във Видин, пред което бил прострелян Теодор. Снимка: Архив.

Под ръководството на окръжната прокуратура във Видин се провежда разследване за извършено убийство в града. Разследването се води по престъпление по чл. 115 от Наказателния кодекс „който умишлено умъртви другиго, се наказва за убийство с лишаване от свобода от десет до двадесет години“.

„Пострадалият е тридесет и една годишен мъж – Теодор В., съобщават от прокуратурата. От държавното обвинение поясняват, че към настоящия момент е направен оглед на местопроизшествието, иззети са множество веществени доказателства, разпитани са свидетели и са назначени експертизи.
Разследването продължава.

Припомняме, че  31-годишният мъж, известен в крайдунавския град с прякора Папура,  е бил прострелян във врата от негов приятел в неделя сутринта. Преди фаталният момент Теодор бил в компания с една жена и двама мъже в заведението "Бали клуб".

По неофициална информация между компанията възникнало спречкване, след което единият от мъжете прострелял Теодор. След като видял какво е сторил и разбрал какви ще са последиците стрелецът избягал.

Убиецът на Теодор от Видин се е предал в полицията, съобщи местен сайт, позовавайки се на информация, потвърдена и от властите. Стрелецът е Александър Стоянов, известен в крайдунавския град и като Шемета.

В злополучната неделна сутрин те били заедно с Теодор в местното заведение в кв. Калето с още двама души - съпругата на Шемета Мария и Радослав Й.-Раконти.

По данни от разследващите, смъртта на 31-годишния мъж е настъпила вследствие стрелба с въздушен пистолет, чиито боеприпас уцелил важен кръвоносен съд на врата на Теодор.