Паргов: 2020 г. ще е на промяната с развитие

https://www.24chasa.bg/novini/article/8123014 www.24chasa.bg
Паргов избра за традиционната си среща с медиите ресторант с шеф готвач Сидония Радева.

Ако 2019 г. бе на промяната, нека 2020-а да е годината на продължаващата промяна, на промяната с развитие. Това заяви лидерът на БСП в София Калоян Паргов в словото си по време на традиционната си годишна среща с журналисти.

Разместват се пластовете в световен, европейски, национален, но и чисто партиен план, направи Паргов препратка към пледстоящите вътрешни избори за лидер в БСП. Земетресенията са с различен магнитуд, но в един момент тектоничните плочи ще се наместят в конфигурация, която да определи бъдещето за следващите 4 г., допълни той пред "24 часа". И прогнозира сътресения както в ГЕРБ, така и в БСП.

Паргов определи началото на 2020 г. като "бурно", но допълни, че събитията през годината ще са като "разкази с неочакван край".
Тази война между институциите не вещае нищо добро в бъдеще, коментира Паргов искането на главния прокурор Иван Гешев до Конституционния съд относно имунитета на държавния глава. Самият факт, че се вадят СРС-та за президента е достатъчно обезпокоителен, допълни той.

Паргов избра за традиционната си среща с медиите ресторант с шеф готвач Сидония Радева. За старта на събитието тя забърка вишновка сорбе с течен азот, а лидерът на червените в столицата й помагаше. Това е политическа магия, коментира той. След толкава бъркане пак червено излезе, пошегуваха се негови колеги от Общинския съвет.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тя винаги е била неудобна, а търсенето й занимание самотно КОЙ Е ТОЙ Журналистът Павел Владимиров ще бъде водещ на най-новия уеб сериал у нас. "Скритата истина" ще търси отговори на редица обществени проблеми основно чрез скечове и шеги, а първият епизод, който е посветен на убития в катастрофа навръх Великден телевизионен водещ Милен Цветков

Данна стана на 16 г., направи синьо парти Чисто нова песен получи най-малката фолкпевица у нас. Данна беше възнаградена с подаръка за 16-ия си рожден ден, след като принудително беше в тримесечно творческо затишие заради коронавируса. Това е първата й самостоятелна песен, откакто започна да гради кариера. Досега тя имаше няколко дуета

Предлагат кумуване и бой в края на тържеството "Срам те е от твоите роднини, а се налага да се ожениш. Обади ми се, ще ги заместим". Така започва обява в социалните мрежи, която се превърна в хит напоследък. Предприемчива дама Николина Георгиева предлага нестандартната услуга да е гост под наем на сватба срещу заплащане