Паргов: 2020 г. ще е на промяната с развитие

https://www.24chasa.bg/novini/article/8123014 www.24chasa.bg
Паргов избра за традиционната си среща с медиите ресторант с шеф готвач Сидония Радева.

Ако 2019 г. бе на промяната, нека 2020-а да е годината на продължаващата промяна, на промяната с развитие. Това заяви лидерът на БСП в София Калоян Паргов в словото си по време на традиционната си годишна среща с журналисти.

Разместват се пластовете в световен, европейски, национален, но и чисто партиен план, направи Паргов препратка към пледстоящите вътрешни избори за лидер в БСП. Земетресенията са с различен магнитуд, но в един момент тектоничните плочи ще се наместят в конфигурация, която да определи бъдещето за следващите 4 г., допълни той пред "24 часа". И прогнозира сътресения както в ГЕРБ, така и в БСП.

Паргов определи началото на 2020 г. като "бурно", но допълни, че събитията през годината ще са като "разкази с неочакван край".
Тази война между институциите не вещае нищо добро в бъдеще, коментира Паргов искането на главния прокурор Иван Гешев до Конституционния съд относно имунитета на държавния глава. Самият факт, че се вадят СРС-та за президента е достатъчно обезпокоителен, допълни той.

Паргов избра за традиционната си среща с медиите ресторант с шеф готвач Сидония Радева. За старта на събитието тя забърка вишновка сорбе с течен азот, а лидерът на червените в столицата й помагаше. Това е политическа магия, коментира той. След толкава бъркане пак червено излезе, пошегуваха се негови колеги от Общинския съвет.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Кафява мечка и нейните мечета, заснети в Централна Стара планина, показаха във видео от Дирекция "Национален парк Централен Балкан". Любопитното видео е озаглавено "Да живееш на високо" и проследява разходката на мечките из планината, като малките уверено се катерят по скалите и подскачат около едрия хищник

Треньор №1 на ХХ век на България Димитър Пенев представи биографичната си книга "Стратега" в Плевен. Човекът, извел националния ни отбор до четвъртото място на световното първенство в САЩ през 1994 година, беше уважен от кмета на града Георг Спартански и някои от легендарните спортисти на града - футболистът Пламен Гетов и баскетболистът Цветан

Жан-Клод Ван Дам е герой не само в екшън филмите, но и в живота. Холивудската звезда го доказа с последната си постъпка - успя да убеди институциите в България и Норвегия да спасят живота на 3-месечната Рая. Кученцето беше заплашено от евтаназия, защото се оказа, че е пристигнало в скандинавската страна с фалшив паспорт