Може ли кръвта на крокодила да срази рака

https://www.24chasa.bg/novini/article/8148350 www.24chasa.bg

Те не боледуват от нищо и издържат на радиация, тежки метали, бактериална среда и заразено месо

Началото на 2015 г. Жена, болна от рак, отчаяно търси лек за смъртоносната болест. Химиотерапиите и медикаментите не дават резултат и тя се обръща към недоказани от науката методи.

Може ли кръвта на крокодила да срази рака

Случайно разбира от приятел, че в провинцията Накхон Патом в Тайланд има ферма за крокодили, където дават кръв от животните на хора, болни от рак.

На своя отговорност отива на място и взема капсули с изсушена кръв.

Тя е една от многобройните жертви на смъртоносната болест, които търсят последна надежда във фермата. Историята й разказва Сивануй Павародом, дъщеря на семейството, което отглежда крокодилите. Там има повече от 20 хил. едри влечуги. Гледат ги основно заради кожата, която изнасят за Япония и Франция.

„Стопанството ни е затворено за обществено ползване, но

в Тайланд е прието, че кръвта и кожата на крокодила помагат

много на човека и действат като лек – разказва момичето. – Причината е в имунната им система, защото те са единствените животни в света, които не боледуват от нищо. През последното десетилетие много хора идват с лекарски експертизи, които доказват, че са болни от рак, и искат да получат кръв от влечугите. Това не е законно никъде по света, но при нас е прието.

Щом са болни, ние не можем да не им помогнем. Не го правим за пари. Даваме ги безплатно.

Но не си мислете, че кръвта им се предоставя така, както се източва. Първо се изсушава и се поставя в капсули.

Придобива лекарствен вид. Досега съм забелязала, че помага много на хора, които са в начален стадий на болестта. Мога смело да кажа, че познавам някои, които са се излекували напълно. Зависи и много от вида на заболяването. При хора, при които е открито късно, само ги поддържа за по-дълъг период от време. Ако лекарите им дават 3 месеца живот, с пиенето на кръв от крокодили става година например. При всеки е различно. Аз също съм вземала тези хапчета, за да се предпазя от рака в бъдеще.“

Защо хората вярват, че крокодилската кръв може да помогне на хората срещу рака, четете тук.

 Какви тайни и загадки са разкрити в новия "Космос", вижте тук.

 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата