Учи мода, дизайн и визуални изкуства в Италия

https://www.24chasa.bg/novini/article/8160474 www.24chasa.bg

От 15 до 17 февруари един от най-значимите колежи за мода, изкуство и дизайн в Европа – Istituto Europeo di Design (IED) ще проведе презентации в три български града, а именно:

София – 15 февруари, х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/, 16:30 часа

Пловдив – 16 февруари, х-л „Тримонциум“ , 16:30 часа

Варна – 17 февруари, х-л „Голдън Тюлип“ 18:30 часа

Предварителна регистрация за събитието можете да направите ТУК

Istituto Europeo di Design (IED) е една от най-значимите образователни институции в сферите мода, дизайн, визуални изкуства и комуникации в Европа. Институтът, известен като една от най-добрите дизайнерски академии, разполага с бази в Италия, Испания и в Бразилия. На територията на Италия IED има седем кампуса, като програмите, които се предлагат във всеки един от тях отговарят на духа и характерните нужди на района.

IED предлага бакалавърски и магистърски програми, мастър курсове, едногодишни специализации, както и и летни курсове на английски, италиански и испански език.

Сред най-предпочитани от българските студенти специалности се нареждат: Fashion Design, Fashion Marketing and Communication, Fashion Stylist и Jewellery Design, Interior Design, Product Design, Transportation Design, Graphic Design, Computer Generated Animation и Photography.

Основно качество на обучението в академията е практическия и модерен подход на преподаване, който е съобразен с потребностите на съвременното общество. IED успешно прилага метода „learning by doing”, заради което и завършилите студенти навлизат уверено на пазара на труда непосредствено след завършване на образованието си. По време на обучението си студентите работят върху реални проекти на водещи бизнес-организации, сред които Canon, Swatch, Hewlett Packard, Whirlpool, Hitachi, AlItalia, Fendi, Max Mara, Armani, Pupa, Ferre, IBM, BMW, Fiat, Philips и др.

Istituto Europeo di Design е частна образователна институция, която успешно прилага метода за намаляване на таксата за обучение в бакалавърските си програми в Италия, на база ниски семейни доходи. Допълнително към това институтът прави и отстъпки за ранно записване в размер на от 10% до 20% от таксата за обучение, както и два пъти годишно провежда конкурс за стипендии в размер на до 100% от годишната такса.

Повече за академията, програмите и възможностите за кариерно развитие, научете на предстоящите информационни срещи в България.

Входът за събитието е безплатен, с предварителна регистрация ТУК.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Президентът на Филипините Родриго Дутерте нареди на полицията да застрелва всеки жител, който причини "проблем", докато са в сила правилата, наложени с въвеждането на карантина заради коронавируса. "Ако възникне проблем или ситуацията се усложни дотолкова, че хора се бият до бой и животът ви е застрашен, застреляйте ги" - каза той

На съд за изнудване и последвал грабеж на жена отива влюбена двойка от Велико Търново. Пострадалата живеела в апартамент в града и предлагала нерегламентирано сексуални услуги срещу заплащане рекламирайки се в интернет. Обвиняемата дама видяла обявата и решила да я изнуди за процент от заработеното

Близки и роднини на заразени пациенти с Covid-19 се оплакаха пред сайта "Mediapool", че повече от 48 часа не са уведомени за резултатите от пробите, които са им взели. "Как може на депутатите да излязат резултатите за ден, а нашите се бавят повече от 48 часа", недоволстват роднини на заразени, които са силно притеснени