Нели Рангелова след смъртта на Емил Бояджиев: Къде бяхте през последните му години?

https://www.24chasa.bg/novini/article/8200766 www.24chasa.bg
Нели Рангелова Снимка: Фейсбук

"Гневна! Тъжна! Ядосана съм!
Хич не ми пука как ще ме коментирате или къде!!
Що не пуснете още един клип или песен с Емо?? Ще съберете лайкове!!
Абе хора, къде бяхте последните години, когато Емо беше жив? Живееше в мизерия,мръсотия! Като клошар! Болен от диабет и хиляди усложнения!
Носеха му супичка за 2 лева от близкото заведение! Мръсен,целият в лекета и ..не ми се говори!"

Така започва гневен статус на певицата Нели Рангелова в профила й във фейсбук след смъртта на композитора Емил Бояджиев.

"Когато отидох, ме беше страх да го докосна, както и всичко в домът му!! Даа смейте се! Емо беше чепат! Знам! Карали сме се много пъти! Егото му беше голямо....докато не срещна Голямата Любов!

Забранена! Семейна, с дечица! Няма лошо и аз я знам!

Записи,албуми, за любимата! Промени се!

От вино сутрин ,мастика-е какво е диабета?Нали чака любимата,за поредния запис? Много хора му предлагаха помощ! Имаше лекар който го гледаше,като брат,други... абе! Емси,ако разбереш какво пиша, ще ме гръмнеш,но! Емо сега е в моргата на Пирогов! Чака да го вземат! Дали да не пусна и аз сега едно парче,или? Знам ,че много колеги са записвали с него, но... Музо.. ти си в джаза!!! Emil Boyadjiev/ Обичам те слънце мое.!!", пише още Нели Рангелова.

Емил Бояджиев развиваше звукозаписна дейност в собственото си студио.

Създател е на аудио продукцията за редица популярни български изпълнители - БТР, Лили Иванова, Алегро, Стефан Илчев, Кафе, Кристина Димитрова и Орлин Горанов, Васил Найденов.

"Аз пък мисля, че е много по-достойно да покажем таланта му и това, което ще остане след него. Всички знаем как живееше, а въпросът "Къде бяхте", е валиден за всички, включително и за теб. Емо беше прекрасен в работата си и това може да се чуе само в песните НИ", коментира остро Мариана Попова.

"Емо беше скромен пич и не разбирам защо споделяш неща от кухнята. Светъл път, Емо, не си довършихме с теб", добави Алекс Нушев.

"Много жалко! Голям талант", каза Марги Хранова. "Сбогом, приятелю, менторе, таланте! Почивай в мир!", сподели най-близкият му в гилдията Явор Кирин.