Гешев се срещна с посланика на Турция

https://www.24chasa.bg/novini/article/8201567 www.24chasa.bg
Иван Гешев и Айлин Секизкьок СНИМКА: Прокуратурата

Главният прокурор Иван Гешев се срещна с посланика на Република Турция Айлин Секизкьок, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В хода на разговора между главния прокурор и турския посланик са били изтъкнати традиционно добрите отношения и отличното оперативно сътрудничество между правоприлагащите и правоохранителните органи на България и Турция.

Обсъдени са били и въпроси от взаимен интерес по отношение върховенството на закона.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Силвано Пранди може да остане начело на българския национален отбор по волейбол. Това обяви самият той в интервю за "Ла Стампа". "В края на 2020-а изтича моят договор Ц призна специалистът. - Когато приключи извънредното положение, сме се разбрали да се чуем и обсъдим плановете. Имаме уговорка за периода до края на 2022 г

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина имаха повод за празник тези дни. Те отбелязаха две години от началото на връзката си. "Благодаря ти скъпи, че точно преди две години ме откри! Благодаря , че пристъпи към мен заговаряйки ме с най-зашеметяващата усмивка в света (на която, нямаше как да устоя)