Гласят бивше вице на Герджиков за член на КРС

https://www.24chasa.bg/novini/article/8207638 www.24chasa.bg
Деница Златева

Бившият вицепремиер в служебното правителство на Огнян Герджиков - Деница Златева, е една от номинациите за членове на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). Тя е предложена от парламентарната група “БСП за България”.

Златева беше отговарящ за българското председателство на ЕС в кабинета на Герджиков. В момента тя е заместник-председател на БСП.

Останалите кандидати са Анна Хаджиева , предложена от група народни представители, Ердиич Хаурула, предложен от парламентарната група на ДПС, както и Петьо Пенев, предложен от народните представители Валери Симеонов и Искрен Веселинов. Вакантните места в комисията обаче са само две.

Кристина Андонова-Хитрова е единственият кандидат за заместник-председател на КРС. Тя е предложена от парламентарната група на ГЕРБ.

Изслушването на кандидатите и избор за заместник-председател и двама членове на КРС е точка първа в програмата на Народното събрание за петък.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

На предсрочно освобождавене от затвора се надява касапинът от Джебел Мерт Мехмед. Той се прочу като Кървавия Мерт, след като уби 24-годишната Джейлян Юсуф и дъщеричката й Джейда, на 7 г. Тази версия се носи от известно време в малкото родопско градче, което бе разтърсено от новината за бруталното престъпление рано сутринта на 22 април 2014 г

За постоянно в ареста остава зловещата имотна измамничка Мария Спасова, става ясно от решението на апелативния спецсъд. Според магистратите ширещата се епидемия от коронавирус не е достатъчно основание съпругата на циганския барон Игнат Бенков-Начо да се прибере вкъщи. На Спасова са осигурени всички предпазни мерки

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика