Гласят бивше вице на Герджиков за член на КРС

https://www.24chasa.bg/novini/article/8207638 www.24chasa.bg
Деница Златева

Бившият вицепремиер в служебното правителство на Огнян Герджиков - Деница Златева, е една от номинациите за членове на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). Тя е предложена от парламентарната група “БСП за България”.

Златева беше отговарящ за българското председателство на ЕС в кабинета на Герджиков. В момента тя е заместник-председател на БСП.

Останалите кандидати са Анна Хаджиева , предложена от група народни представители, Ердиич Хаурула, предложен от парламентарната група на ДПС, както и Петьо Пенев, предложен от народните представители Валери Симеонов и Искрен Веселинов. Вакантните места в комисията обаче са само две.

Кристина Андонова-Хитрова е единственият кандидат за заместник-председател на КРС. Тя е предложена от парламентарната група на ГЕРБ.

Изслушването на кандидатите и избор за заместник-председател и двама членове на КРС е точка първа в програмата на Народното събрание за петък.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Да вдигнем самолета, пардон, имунитета. В тази ситуация изловиха топпапараците на "България Днес" шефа на новините на Би Ти Ви Венелин Петков. В столичен супермаркет Петков натовари пазарската количка само с пресни плодове и зеленчуци. Тв звездата през цялото време бе с маска, въпреки че около него нямаше други клиенти

Арти е върната в природата, построиха й истинско жилище Иво АНГЕЛОВ Женски язовец изненадващо беше открит в строеж в центъра на София. Стресираното животно няколко дни е живяло сред прахоляк и бетон, преди да бъде спасено и върнато обратно в природата. "Когато получихме сигнала за язовец в огромен строеж, направо не повярвахме

Проф. Герджиков също ще се хвърли в бодиарта Надя Панкова Коронавирусът ще изгрее върху едно от най-изваяните тела на България. Художникът и майстор на бодиарта Иван Яхнаджиев ще изрисува символа на най-известната болест на света върху гърба на красивата ММА-шампионка Изабел Христова. На изложбата "АнтивирусНо" в сряда в столицата