На ГКПП "Капитан Андреево", "Лесово" и "Кардам" трафикът е интензивен

https://www.24chasa.bg/novini/article/8208796 www.24chasa.bg
Снимка: Архив

На границата с Турция - на ГКПП "Капитан Андреево" и ГКПП "Лесово", трафикът е интензивен на изход за товарните автомобили, показват данни на Главната дирекция "Гранична полиция" за трафика през българските гранични пунктове към 6.00 часа.

На границата с Румъния - на ГКПП "Кардам", трафикът също е интензивен на изход за товарните автомобили. Поради технически причини фериботът на ГКПП "Свищов-Зимнич" е преустановил работа до отстраняване на повредата.

На границата със Сърбия и Северна Македония трафикът е нормален на всичките контролно-пропускателни пунктове.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бившият национал Георги Пеев и половинката му Цветелина имаха повод за празник тези дни. Те отбелязаха две години от началото на връзката си. "Благодаря ти скъпи, че точно преди две години ме откри! Благодаря , че пристъпи към мен заговаряйки ме с най-зашеметяващата усмивка в света (на която, нямаше как да устоя)

С ранен полицай и строшена патрулка приключи опит на униформените да разгонят тълпа роми в Девня. На 29 март в късния следобед Галин бил на улицата в Девня заедно със свои мургави другари, разказват от държавното обвинение. Струпването на много хора на едно място било забелязано от полицейски служители

Докато милиони хора по света остават без работа и се чудят как ще живеят след коронавируса, семейство Дейвид и Виктория Бекъм вече знае как. И къде. В апартамент, струващ 25 милиона долара, разкрива "Сън". И всеки цент си струва! Жилището е с разгъната площ от над три декара и се намира на върха на най-новия и най-луксозен небостъргач в Маями