Самоуби се и съпругът на откритата обесена Радинела от Нивянин

https://www.24chasa.bg/novini/article/8227370 www.24chasa.bg
Николай Златков

Самоуби се съпругът на жената от врачанското с. Нивянин Радинела, която беше намерена мъртва след 36 дни издирване. Радинела Кирилова изчезна на 8 януари и близките й я издирваха чрез МВР и Интерпол. Повече от месец след изчезването си тя беше намерена обесена на дърво в запустял двор в центъра на селото и на 100 метра от детската градина, в която е работела.

Майката на изчезналата жена Анжела Иларионова сподели тогава,че дъщеря й е била насилвана от съпруга й Николай Златков. Пред колежките си Радинела споделяла, че Николай я е малтретирал и биел. Мъжът отрече обвиненията но призна, че са често се карали. Не смятал обаче, че е изчезнала заради скандалите.

В понеделник малко преди полунощ край на живота си по същия начин в дома си е сложил съпруга й Николай Златков. Дни наред той обяснявал, че не може да преживее смъртта на жена си и ще я последва, разказаха близки на семейството.

Радинела Кирилова.
Радинела Кирилова.

Без родители сега остават двете им деца - момченце и момиченце на 4 и на 6 години. Калина Славчева ,сестрата на Радинела, която първа съобщи за изчезването й, сподели, че заедно с майка си ще поемат грижите за осиротелите деца