Ето ги собственика и управителя от скандалния пловдивски еротичен клуб в съда

https://www.24chasa.bg/novini/article/8229286 www.24chasa.bg
Собственикът на скандалния еротичен клуб Димитър Донов и още двама се изправиха пред съда. Снимки: Евгени Цветков

Собственикът на еротичния бар "Силикон клуб" в Пловдив Димитър Донов застана пред Районния съд, който трябва да реши дали да го остави за постоянно в ареста. С него са управителят Николай Димитров и сводникът от Варна - Алит Алит. Делото се гледа при закрити врати заради сексуални подробности.

До мярката се стигна, след като на 21 февруари се проведе спецакция, при която бяха арестувани той и управителят на заведението. И двамата мъже са обвинени в трафик на хора за сексуална експлоатация. В нощта срещу 22 бяха закопчани и един от охранителите на клуба и още един мъж - сводник от Варна, който набирал момичета, а после предлагал платени услуги с тях на свои клиенти.

Срещу всички са повдигнати обвинения за престъпления, свързани със свeждане към блудствени действия и съвкупление с користна цел на лица от женски пол.

Снимка: фейсбук Управителят на клуб
Снимка: фейсбук Управителят на клуб "Силикон" Николай Димитров.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

За постоянно в ареста остава зловещата имотна измамничка Мария Спасова, става ясно от решението на апелативния спецсъд. Според магистратите ширещата се епидемия от коронавирус не е достатъчно основание съпругата на циганския барон Игнат Бенков-Начо да се прибере вкъщи. На Спасова са осигурени всички предпазни мерки

Катрин Тасева е едно от „златните момичета“ на България. Започва да тренира гимнастика още на 3 години. Дебютира в състезания при жените през 2015-а. Пробивът й на световно ниво е две години по-късно. Тогава печели първия си медал в многобоя от състезание за Световната купа – бронз в Ташкент. От тогава е в елита на художествената гимнастика

Световните столици и големите градовете по цялото земно кълбо опустяха. За това свидетелстват снимкит от целия свят показващи празните улици, булеварди и места обикновено посещавани от хиляди туристи всекидневно, които в момента са като декор от постапокалиптичен филм. Снимки: