Кирил Добрев: При ГЕРБ всяка криза се плаща от гражданите, не от виновните

https://www.24chasa.bg/novini/article/8234145 www.24chasa.bg
СНИМКИ: Пресцентър на БСП

„Българските граждани, а не виновните плащат цената за всяка криза в държавата.” – това каза по време на конференцията на БСП в Девин заместник-председателят на партията Кирил Добрев. Това съобщиха от пресцентъра на партията.

„Вътрешният избор не бива да ни разсейва от важните за държавата ни въпроси. Цената от всяка криза в държавата не е за сметка на едрия бизнес, а на малкия и семеен бизнес; не е и за сметка на институциите, защото скандалът с изтеклите данни от НАП засегна милиони българи, но те разпределиха своите бонуси, въпреки това”, допълни Добрев.

Той поясни, че БСП е печелила избори, само когато е търсила партньори и е привличала хора от гражданското общество, като за това показателни са президентските избори. „На последните местни избори в Девин направихме модел, който показа, че това е правилната формула”, коментира заместник-председателят на БСП.

Добрев подчерта, че предстоящият избор не е само вътрешнопартийно събитие и не засяга само социалистите - напротив, този избор слага началото на кампанията за парламентарни избори и чрез него БСП трябва да покаже, че е демократична партия, че в нея има силни и подготвени хора.

„Успех на Диана Чаушева, която беше преизбрана за председател и й желая да продължава своя път, който доказано е пътя на победата за БСП Девин” – завърши Добрев.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи