200 хил. лв. за респиратори дава "Фантастико" на Александровска

https://www.24chasa.bg/novini/article/8306942 www.24chasa.bg
Клиенти чакат пред магазин на “Фантастико”, след като веригата въведе ограничение на броя на хората, които се допускат едновременно в магазините на веригата.

200 000 лв. дава търговската верига "Фантастико" на столичната Александровска болница, за да бъдат закупени дихателни апарати за най-тежко засегнатите от коронавируса пациенти.

Това обявиха от търговската верига.

Решението за финансовата подкрепа е взето веднага, след като става ясно, че се търси възможност за закупуване на животоспасяващата апаратура в условията на пандемия от COVID-19 и недостиг на подобна апаратура в стотици болници по целия свят, казаха от "Фантастико".

Веригата не е поставяла никакви условия евентуално заразени нейни служители да бъдат лекувани приоритетно. Преценката, който ще ползва дихателните апарати е на лекарите, заявиха от "Фантастико".

Ден по-рано "Уолтопия" също дари за закупуването на дихателни апарати, но с условие нейни служители да бъдат лекувани приоритетно.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Там няма коронавирус, време е за купон "Отворете кръчмите и дискотеките! Всички да се забавляваме дружно в заведенията! Там няма коронавирус. Мерките са разхлабени достатъчно, а хората имат нужда да се веселят и да отпуснат най-накрая напрежението." За това призова пред "България Днес" фолклегендата Снежина

Димитър Бербатов изненадващо попадна в Топ 50 на най-грубите футболисти по терените на Висшата лига. Авторитетното списание "FourFourTwo" състави класацията, в коярто водещ критерий са броят извършени нарушения. Бербо е на 31-о място с 323 фаула на сметката си през осемте години, в които бе част от Висшата лига

До ресторант за хранене отиват актьорите Елена Петрова и Иван Радоев, видя "България Днес". Двамата се разхождат из столичния булевард "Г.С. Раковски", за да влязат в заведение, където си взимат пица. Прави впечатление визията на Петрова, която е много стилна. Тя залага на червено палто, съчетано с червени спортни обувки и сак