Корпоративно съобщение във връзка с организация на работния процес в офисите на „ЗД Евроинс“ АД в условия на извънредна ситуация

https://www.24chasa.bg/novini/article/8313909 www.24chasa.bg

Уважаеми клиенти и партньори,

Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение и завишени мерки за превенция и сигурност, „ЗД Евроинс“АД предприема мерки за здравето на служителите, клиентите и партньорите си. В тази връзка част от служителите на дружеството минават на дистанционнен режим на работа.

Обръщаме се с молба към Вас преди посещение на офис на дружеството да се свържете по телефон и/или имейл с колегите от най-близкия до Вас офис за актуална информация и съдействие с цел избягване събиране на много хора на едно място, както и пребиваване на открито на опашки пред офисите.

Апелираме всички да запазим спокойствие, спазваме дисциплина и хигиена, и заедно да преодолеем това трудно за страната ни и целия свят изпитание. Пазете живота и здравето си, както на Вас, така и на близките си. Останете си вкъщи.

Уважаеми клиенти и партньори,

всички офиси и ликвидационни центрове на територията на цялата страна, с изключение на ликвидационните центрове в гр. София, функционират в режим на непрекъснатост и регулярност при изпълнение на дейността си при сключване на застраховатлени договори и предявяване на застрахователни претенции.

За територията на гр. София - за дежурен ликвидационен офис е определен находящия се в Централно управление на дружеството на адрес бул. Христофор Колумб №43. Нашите служители са подготвени, оборудвани и ще работят с нужните предпазни средства.

С оглед намаляване посещенията в офисите и събиране на повече хора на едно място Ви информираме за следните възможности:

1.Сключване на нови и подновяване на застрахователни договори – ще продължи да се извършва по установения ред във всички офиси на дружеството на територията на цялата страна. За целта предварително се свържете по телефон и/или имейл с колегите от най-близкия до Вас офис за актуална информация и съдействие с цел избягване събиране на много хора на едно място, както и пребиваване на открито на опашки пред офисите. Адреси на офиси

2.Заплащане на вноски по сключени полици по следните начини:

По банков път- по банковата сметка изписана във Вашата застрахователна полица, като в платежното нареждане задължително се попълва номера на застрахователната полица и три имена.

За получаване на стикер за застраховка „Гражданска отговорност” на автомобилистите се свържете по телефон и/или имейл с офиса на дружеството изписан в застрахователната полица.

През системата ePay – информация как да направите това тук

На място във всички офиси на дружеството на територията на цялата страна при завишени мерки за превенция и сигурност, като предварително се свържете по телефон и/или имейл с колегите от най-близкия до Вас офис за актуална информация и съдействие.

3.Предявяване на претенции за обезщетения при настъпили застрахователни събития :

Автомобилни застраховки – в следните ликвидационни центрове на територията на цялата страна, с изключение на ликвидационните центрове на територията на гр. София. Удължава се срокът за предявяване на застрахователни претенции в рамките на един месец след отмяна на извънредното положение, с изключение на рисковете „Кражба“, “Грабеж“ и „Пожар“, за които важат сроковете за уведомяване съобразно общите условия по застраховките.

За територията на гр. София - дежурен ликвидационен офис е находящия се в Централно управление на дружеството на адрес бул. Христофор Колумб №43. ikvidacia@euroins.bg

За всички останали застраховки и повече информация посетете интернет страницата на „ЗД Евроинс“ АД www.euroins.bg.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена