Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда съдейства на пациентите си от страната с документи за влизане в София по медицински причини

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/8350775 www.24chasa.bg

Екипът на Болница Токуда съдейства на пациентите от цялата страна с необходимите документи за неотложно пътуване по медицински причини и е взел всички необходими мерки за безопасността на своите пациенти

Независимо от сложната епидемиологична обстановка и извънредното положение, Болница Токуда е на разположение за всички свои пациенти в страната 24 часа в денонощието.

Въведените контролно-пропускателни пунктове в областните центрове, не изключват възможността да се пътува по медицински причини. За целта е необходимо на създадените КПП да се представи служебна бележка, издадена от Болница Токуда която удостоверява целта на пътуването.

Необходими документи за влизане в град София, за да посетите Болница Токуда за преглед или лечение

1. Служебна бележка, издадена от Болница Токуда

Заявете я на контактната форма ТУК>

Изпратете три имена и ЕГН на пациента и неговия придружител, ако има такъв. На посочения от вас имейл адрес ще получите издадената/и бележка/и в рамките 1 работен ден от направената заявка.

2. Декларация, предоставена от МВР

Служебната бележка, изпратена от екипа на Болница Токуда, е достатъчен документ за удостоверяване на причината на пътуването ви, но за да се ускори преминаването ви през КПП, е добре да носите попълнена и тази, предоставена от МВР. Свалете декларацията от ТУК>, разпечатайте я и я попълнете.

За повече информация, пациентите могат да позвънят в колцентъра на болницата 02/403 4000.

Всички клиники, отделения и структури на болницата и медицинския център работят в нормалния си график, при засилени противоепидемиологични мерки, които включват пълна дезинфекция 4 пъти в денонощието, включително в двора на болницата, измерване на температурата на всеки влизащ в сградата, изпращане на пациенти с висока температура към входа на Спешно отделение за допълнителна оценка, различен вход за персонала.

Независимо от глобалната заплаха COVID-19, медицинските екипи на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда са до своите пациенти непрекъснато, отговорни и мотивирани, и нито за момент не са изоставили ежедневната им необходимост от качествена медицинска грижа.

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда" ЕАД, в качеството си администратор на лични данни, е предприело подходящи технически и организационни мерки с цел защитата на Вашите лични данни.

Личните данни се предоставят и ще бъдат използвани във връзка с издаването на служебна бележка, която да послужи пред компетентните органи на МВР в уверение на необходимостта от Вашето неотложно пътуване до адреса на лечебното заведение, находящ се в гр. София, бул. "Никола Вапцаров" № 51 Б, както и от този адрес до населеното място, където се намира Вашето обичайно местопребиваване.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него