Подкрепа за най-бедните в Нова Загора

https://www.24chasa.bg/novini/article/8363742 www.24chasa.bg
НИКОЛАЙ ГРОЗЕВ

Кметът на общината Николай Грозев заедно с народния представител Галя Захариева, тримата заместник-кметове и председателя на Общински съвет - Нова Загора, поемат инициативата до края на извънредното положение да осигуряват храна с лични средства на 100 крайно нуждаещи се и бедни семейства от община Нова Загора с условието те да не напускат домовете си и да спазват строго ограничителните мерки.

Семействата, които ще получат подкрепа с храна, ще бъдат определени съвместно с дирекция “Социално подпомагане” - Нова Загора.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена