Мерки в Бургас и Велико Търново заради заобикаляне на КПП

https://www.24chasa.bg/novini/article/8363765 www.24chasa.bg
От събота насам бяха открити КПП на входовете и изходите на областните градове с цел ограничаване на придвижването, ако не е наложително.

Допълнителни мерки заради нарушаване на преминаването през контролно-пропускателните пунктове (КПП) на областните градове бяха предприети край Велико Търново и Бургас.

Бетонни заграждения бяха поставени следобед в сряда на изхода на град Дебелец на разклона за Габрово и Велико Търново. Мярката е във връзка с ограничаване потока на преминаващите автомобили към областните центрове и опитите на шофьори да "заобиколят" проверките на КПП-тата, които на входовете на Велико Търново са 7.

Бетонните огради изненадаха неприятно десетки водачи, които споделяха в социалните мрежи, че блокирането на пътища край Велико Търново не е било обявено предварително. Още повече, че това наложи да пропътуват няколко километра повече по заобиколен маршрут.

От община Велико Търново уточниха, че кметовете на засегнатите селища са уведомени предварително за ограничението. До оградите има поставени предупредителни пътни знаци.

Заради постъпили сигнали в бургаския кризисен щаб, че се използват черни пътища за достъп до Бургас от Средец и обратно, се премества КПП на отбивката на базата на фирма "Щрабаг" в двете посоки. По този начин няма да се позволи заобикаляне и влизане в Бургас от други места.

Няма удължаване на срока за годишен технически преглед на МПС. Създаден е специален ред за събиране и съхраняване на декларациите от КПП–тата, както и за последващ контрол за истинността на данните.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него