С 200 000 лева помогнаха Банка ДСК и “ДСК Родина”, откриват и дарителска сметка

https://www.24chasa.bg/novini/article/8369429 www.24chasa.bg
СНИМКА: Николай Литов

Банка ДСК и пенсионноосигурителна компания “ДСК Родина” стартираха дарителска кампания в подкрепа на медицинските центрове в страната, които работят усилено за справяне с коронавируса.

Открита е набирателна сметка в Банка ДСК, по която всички физически и юридически лица - клиенти, партньори, служители на банката и на нейните дъщерни дружества, могат да правят дарения.

Банкова сметка в левове:

BG80STSA93000011000002

Основание за плащане: Дарения за болници срещу пандемията COVID-19.

Даренията ще бъдат разпределени спрямо препоръки на Министерството на здравеопазването за най-неотложните нужди на общински или държавни болнични заведения в страната.

Събраните средства ще се преведат на база договорни отношения с лечебните центрове и директно по техните сметки, за закупуване на необходима медицинска апаратура и консумативи.

Банка ДСК и ПОК “ДСК Родина” ще публикуват информация на корпоративните си страници с представяне отчетността за изразходване на средствата.

До момента двете дружества са дарили 200 000 лв. на УМБАЛ “Александровска” ЕАД.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него