"България он ер" ще излъчва видео уроци за учениците от 1-и до 7-и клас

https://www.24chasa.bg/novini/article/8371674 www.24chasa.bg

"България он ер" започва да излъчва видео уроци за учениците от 1-и до 7-и клас от вторник, 31 март. Те ще са под мотото "Учи с учител“ на „Просвета“.

Така всеки делничен ден от 13,15 часа в рамките на един час ефирът на телевизията ще се превръща в своеобразна класна стая, където учениците ще могат да продължат с учебните си часове в различните дисциплини.

В понеделник и вторник ще бъдат излъчвани занятията за седмокласниците, на които предстоят кандидат-гимназиални изпити и външно оценяване. В сряда ще вървят телевизионните уроци за учениците от 4-и клас, на които също предстоят важни изпити в края на учебната година.

Четвъртъците ще бъдат посветени на 1-и, 2-и и 3-и клас, а уроците за 5-и и 6-и клас ще бъдат заложени в петъчната програма на телевизията.

Излъчванията им ще се редуват, а дисциплините, които покриват образователните клипове, са български език, математика, човекът и обществото, човекът и природата, история и цивилизации, география и икономика, литература.

Освен в ефира, за улеснение на децата, родителите им и учителите, уроците ще бъдат качени и онлайн на сайта на телевизията - Bgonair.bg.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи