"ВП Брандс Интернешънъл" дарява респиратори за 300 000 лева

https://www.24chasa.bg/novini/article/8380698 www.24chasa.bg

Компанията ще предостави дихателните апарати на най-нуждаещите се медицински заведения

Категорична подкрепа на предприетите действия от Националния оперативен щаб заяви „ВП Брандс Интернешънъл“ АД - правоприемник на „Винпром Пещера“ АД. Дружеството ще подпомогне опазване здравето на българските граждани, като за целта акционерите на компанията ще дарят 300 000 лв. под формата на респиратори за най-нуждаещите се болнични заведения, маски и защитни облекла за медицинските работници.

Дарението ще се разпредели на 5 нуждаещи се болници с изградени специализирани отделения за лечение на COVID-19. 

Закупуването на обдишващите апарати е съгласувано с Националния оперативен щаб като най-необходимо към настоящия момент. Животоспасяващата апаратура ще помогне на най-натоварените болници в страната да отговорят на спешната нужда на засегнатите от вируса.

Компанията вече направи дарение от спирт за дезинфекция на община София и ще предостави безвъзмездно спирт, облекла и маски на Акушеро-гинекологична болница "Майчин дом" София.

„Вярваме, че с обща работа, воля и дисциплина ще успеем да преминем и през това предизвикателство“, заявяват от „ВП Брандс Интернешънъл“ АД.

От ръководството на компанията изказаха признателност към работата на всички медицински работници в страната и допълниха, че компанията ще продължи да изпълнява своя ангажимент към гражданите и организациите с цел овладяване на пандемията от COVID-19.

Същевременно от „ВП Брандс Интернешънъл“ АД обявиха, че притежаваната от компанията фабрика за спирт Essentica работи на пълен капацитет и в денонощен режим, за да доставя приоритетно за българския пазар продукция за производство на дезинфектанти.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него