Прочутият рекламен фестивал в Кан се мести през октомври

https://www.24chasa.bg/novini/article/8391377 www.24chasa.bg

Най-престижният рекламен фестивал в света - Cannes Lions, ще се състои от 26 до 30 октомври, а не през традиционния юни.
Решението е на екипа на 67-ото издание на фестивала и е взето заради пандемията от коронавирус след разговори с партньорите и клиентите на голямото събитие, както и след консултации със здравните служби, градската администрация в Кан и френските власти, обясняват представители на фестивала.

Всички купени пропуски за фестивалните събития, договорите със спонсорите и резервациите остават валидни за новите дати.
Рекламните кампании ще бъдат оценени и наградени от вече избраното жури в различните категории. Най-вероятно досегашните крайни срокове ще бъдат удължени.

"Общността ни е изправена пред безпрецедентни предизвикателства и солидарността помежду ни никога не е била по-важна. Съсредоточили сме работата си върху планирането на фестивала и най-важната част от него - наградите "Лайънс". Така ще докажем, че нашата общност е способна да разпознае забележителната работа, с която допринася към бизнеса, организациите и обществото", казва управляващият директор на Cannes Lions Саймън Кук.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

По случай 24 май, денят на българската просвета и култура, много граждани поднесоха цветя пред паметника на светите братя Кирил и Методийй пред националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий". Снимка: България

По случай 24 май, денят на българската просвета и култура държавния глава Румен Радев и вицепрезидента Илияна Йотова положиха цветя пред пред паметника на светите братя Кирил и Методий. Цветя поднесоха още кмета на София Йорданка Фандъкова, лидерът на БСП Корнелия Нинова както и много граждани. Снимки: България

Със съмнителни белези, като от побой, се показа Андреа ! Чалга дивата изглежда е отнесла няколко тежки удара в лицето. От юмруците, устната на блондинката е подута и посинена. Не е ясно кой е извършителят на побоя над чалга фурията.  "Извинявай, че изкарах истината", пише Андреа под снимката, от която ясно си личи посинената й устна