Кандидатстудентската кампания на НБУ ще е онлайн

https://www.24chasa.bg/novini/article/8396673 www.24chasa.bg

Университетът е повече от обучение. Това е мястото, което Ви дава уменията да управлявате живота си и да се справяте с предизвикателствата на съвремието.

Живеем в екстремна ситуация, за която никой от нас не е изцяло подготвен. В Нов български университет приемаме ограниченията като възможност за развитие. И Ви предлагаме заедно да прокараме нови пътеки към общата ни цел – образованието.

Поради създалата се извънредна ситуация кандидатстудентските изпити – тест по общообразователна подготовка (ТОП), за Нов български университет ще се провеждат онлайн.

Регистрирайте се за ТОП, изберете дата и час и се явете на изпит онлайн. За да го направите, посетете cstudent.nbu.bg и следвайте инструкциите.

Кандидатстудентски и студентски информационен център отговаря онлайн на всички Ваши въпроси, свързани с кандидатстването в Нов български университет.

Свържете се с нас чрез имейл на cstudent@nbu.bg . Може да се запишете и за индивидуална консултация чрез Skype, като заявите удобен за Вас ден и час на имейл: cstudent@nbu.bg. Нашите консултанти ще са на линия, за да отговорят на въпросите Ви на следните Skype акаунти: NBU_CStudent2020-1@outlook.com; NBU_CStudent2020-2@outlook.com; NBU_CStudent2020-3@outlook.com, както и на nbu_lc-plovdiv2020@outlook.com и nbu_lc-varna2020@outlook.com.

Разберете повече за програмите, кампуса и академичната среда в НБУ от сайта на университета – www.nbu.bg.

Надяваме се през есента да Ви посрещнем „на живо“ в НБУ. Дотогава пренасяме университета във виртуалното пространство. В страницата на Нов български университет https://nbu.bg/bg/kandidat-studenti/priem-i-obuchenie и в социалните мрежи и канала на НБУ в youtube. Там ще намерите актуална информация за кандидатстудентската кампания, предстоящия виртуален „Ден на кандидат-студента“, видеолекции на наши преподаватели.

Не отлагайте този избор. Изберете Вашето образование в Нов български университет и кандидатствайте онлайн.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

С дъщеря ми ще изминем пътя на четата Борислав РАДОСЛАВОВ     Снимки: Личен архив "Семейно с 12-годишната ми дъщеря Анна-Мария ще изминем славния път на Ботевата чета от козлодуйския бряг до Околчица. Ще тръгнем по традиция на 28 май рано сутринта, когато е рожденият ми ден, и ще пристигнем на 2 юни малко преди 12 часа

Британската певица Лий-Ан Пинок се препича гола в задния си двор. Приятелката на футболиста на “Уотфорд” Андре Грей е захвърлила горнището на банския си и показва перфектен тен. Оказва се, че по този начин красавицата рекламира модната си линия. Певицата е част от групата “Литъл Микс” и е изключително популярна в Англия

Дейвид Бекъм и дъщеричката му Харпър се наслаждавата на красотите на провинциална Англия. По-голямата част от семейството все още е в имението си Котсулдс на стойност 6 млн. паунда. Фамилията се премести там по време на изолацията. Дейвид използва един от почивните дни за разходка с малката Харпър с фермерска тояга под ръка