300 000 лв. са вече даренията от прокурори, следователи и служители за болниците

https://www.24chasa.bg/novini/article/8397209 www.24chasa.bg
СНИМКА: Архив

300 000 лв. достигнаха даренията от прокурори, следователи и съдебни служители за болниците, в които се лекуват пациенти с коронавирус. Само за последните три дни са събрани нови 80 000 лв., съобщиха от прокуратурата.

Над 30 000 лв.,предназначени за общинските болници в Бургас, Сливен и Ямбол, са събрали магистратите и служителите от Бургаския апелативен район. Прокурори са направили лични дарения и за столични болници.

Близо 10 000 лв. са дарили прокурорите и съдебните служители от
окръжната и районната прокуратура във Варна, както и от окръжната прокуратура в Шумен. Средствата са предоставени на болниците в двата града.

18 685 лв. е сумата събрана от Върховната касационна и Върховната
административна прокуратура. 3000 лв. са за УМБАЛ „Св. Анна“ в
столицата, а 15 685 лв. за болницата в Монтана.

Близо 13 000 лв. дариха служителите от администрацията на главния
прокурор и от Бюрото за защита на свидетели при главния прокурор, като средствата са предоставени на кампанията на Българския лекарски съюз – „За героите в бяло“.

Събирането на средства продължава и в следващите дни, казаха от прокуратурата.

И в четвъртък магистрати и служители участват в кампанията по
кръводаряване, стартирала по призив на ръководството на прокуратурата.

Първи в сряда кръв дариха главният прокурор Иван Гешев, ръководителят на Специализираната прокуратура Димитър Петров и Даниела Ангелова, която е и.ф. шеф на апелативната специализирана прокуратура. Общо над 50 прокурори и съдебни служители дариха кръв само в сряда. 

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Ана Мария от "Игри на волята" остави мотора и разчита на двата си крака, за да стигне до любимия мол. Топпапараците на "България Днес" изловиха красавицата без любимия й превоз да препуска към търговския център. Ана Мария обаче не изневери на спортния си стил и за разлика от засуканите кифли атакува магазините с клин и маратонки

На косъм от смъртта се разминава бившият победител в "Биг брадър" Мирослав Атанасов. Известният като "ревльото" мъж, получава инсулт, дни след като навършва 40 години. Благодарение на добрата намеса на лекарите, брадърът прескача трапа.  Миро, който развива успешен бизнес, попада в болницата в началото на март

На колело, с куче и видимо отслабнал. Това е равносметката за Явор Бахаров близо четири месеца след като бе сгащен в Банско посред пладне да шофира пиян и под въздействието на кокаин и марихуана. "България Днес" улови актьора да джитка с велосипед из столицата. Завързал кучето си на каишка за колелото, Бахаров търчеше по задачи