Съобщение от Банка ДСК и Експресбанк за изплащането на пенсиите за април

https://www.24chasa.bg/novini/article/8398944 www.24chasa.bg

Уважаеми клиенти,

Във връзка с предстоящото изплащане на пенсии, ние от Банка ДСК и Експресбанк Ви препоръчваме:                                                                                            За получаване на пенсии да използвате приоритетно широката ни мрежа от над 1100 банкомата в цялата страна. При невъзможност да ползвате банкомат може да получите пенсията си и на гише в нашите клонове. Въвели сме стриктни мерки и режим на контролиран достъп за осигуряване на Вашата безопасност и тази на служителите ни съгласно изискванията на здравните власти в страната.

Съветваме клиентите, които имат да получават пенсия, да посетят офисите на Банка ДСК/Експресбанк до 12:00 часа в дните 7, 8 или 9 април 2020 г. (вторник, сряда или четвъртък).

Молим Ви, преди да планирате посещение, да проверите началото на работното време на най-удобния за вас клон в уеб сайта на Вашата банка - Банка ДСК / Експресбанк. Временно, предвид обявеното извънредно положение в страната, някои от офисите ни започват работа от 10 часа.

Отново напомняме, че имате постоянен достъп до Вашите средства чрез банковата Ви карта и препоръчваме да се възползвате максимално от удобството да получите Вашата пенсия на банкомат.

Уведомяваме всички клиенти, че на 7, 8 и 9 април (вторник, сряда и четвъртък) до 12:00 часа в клоновете на Банка ДСК и Експресбанк ще се обслужват приоритетно клиенти за получаване на пенсии.

Създаваме настоящата организация на работа с грижа за Вашето здраве. Благодарим Ви за разбирането!

Екипът на Банка ДСК и Експресбанк