"168 часа": Ванга шокира Русия - през 1995 г. предупреждава за пандемията с думите: Ще се появят нови зарази и забравени болести

https://www.24chasa.bg/novini/article/8399605 www.24chasa.bg
Ванга предсказва за предстоящите болести още през 1995 г.

   

Преводачът й Стоян Петров разказва от първо лице пред "168 часа" точно какво е предсказанието

Ще се появят нови зарази и забравени болести, когато настъпят петте двойки - февруари и декември 2020 г.

Кадрите с думите й се развалят мистериозно, но копието в режисьора остава по чудо

"Ще се появят нови болести, които човечеството не познава, но ще дойдат и добре забравени стари... Когато настъпят петте двойки. Цялото човечество ще страда.”

Това е предсказание на баба Ванга от април 1995 г., което споделя пред преводача си Стоян Петров и екип от руски журналисти. Интервюто било за документален филм, посветен на феномена.

Той дълго мисли и стига до извода, че най-вероятно това предсказание ще се сбъдне през 2020 г., затова се решава да сподели думите на пророчицата в края на миналата година по Канал 1 на руската телевизия. Новината се превръща в истинска сензация.

“Леля Ванга е споделяла, че ще има нови болести и човечеството ще премине през такива изпитания - обяснява пред "168 часа" Стоян Петров. - Казвала го е нееднократно и не пред един човек. През 1995 г. с екип от "Останкино" (руския Канал 1) искахме да направим филм за нея и тя ни разреши да снимаме. Това е едно от малкото доказателства, които са останали. Тогава заснехме уникални предсказания. Лично чух с ушите си, че "ще дойдат нови болести и някои от старите ще се върнат с нова сила." Ние я попитахме кога ще бъде това и тя отсече: “Когато настъпят петте двойки. Вие ще го видите." Тогава беше уникално, защото все едно "от горе" й отвориха коридор и

тя каза над 10 глобални предсказания

- за бъдещето на Русия, на България, за болестите и други.”

Предречените събития Стоян показва в документалния си филм "Ванга: Човек и феномен", чиято премиера бе миналата година.

Някои от тях обаче е спестил, защото все още не е разгадал, но за други смята, че вече е време да се кажат, защото се сбъдват.

“В Русия имат особено отношение към леля Ванга и преди всяка Нова година правят предавания, в които се говори за нейните предсказания - обяснява Петров. - - Когато бях поканен от "В действителност", реших, че е време да кажа думите й за болестите.

Причината беше, че за да има по-голяма полза от нейните думи те трябва да се знаят. В предаването по руската телевизия аз лично заявих, че едно от предсказанията на леля Ванга за

нов вирус или мутирал стар се очаква

в близките години или още през 2020 г. Рискувах, защото през тази година има две дати с по 5 двойки, но трябва да е ясно, че тя никога не е казвала точни дати. Това са 22.02.2020 г. и 22.12.2020 г. Следващите ще бъдат през 2022 г. и след това чак през 2200 г. Като гост обаче участваше и епидемиолог, който се присмя на думите ми и каза: “Колко ли пъти не умирахме, колко ли пъти не ни плашиха и не загивахме. Няма как да има такова нещо”. Той поспори с нас, но ние си замълчахме.”

Интересното е, че предаването е заснето на 24 декември и е излъчено два дни по-късно. Вероятно предсказанието на Ванга за предстоящата болест се прие с насмешка, защото дотогава се смяташе, че ние не можем да преминем през подобно нещо.

Точно на 31 декември обаче лекар обяви, че в Китай се е появил непознат вирус, който поразява бързо и се пренася лесно. Дни по-късно стана ясно, че хората в Ухан масово се заразяват с коварната болест. Никой обаче не подозираше, че мутиралият коронавирус ще обхване целия свят и ще го парализира.

Именно по тази причина в края на януари от руската телевизия заснемат второ предаване със Стоян Петров. Думите вече не се приемат с насмешка, а с голяма сериозност.

Какво се случва на второто предаване и как оригиналният запис на предсказанието става дефектен, но копието остава по чудо, четете тук.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Забързано всекидневие има журналистката Маргарита Михнева, видя зоркото око на "България Днес". Телевизионерката е забелязана да чака тролей на столичния булевард "Г.С. Раковски". Заради липсата на достатъчно време, докато седи на спирката, Михнева похапва храна, която вади от чантата си. Веднага след като пристига тролеят

Драмата с изчезването на дупничанина Янек Миланов излезе извън пределите на България. За най-вероятното отвличане на 43-годишния мъж подробно разказа френският в. "Льо Монд". Материалът за часове е разпространен в десетки чужди сайтове, включително в бивши френски колонии, сред които Мадагаскар. Текстът със заглавие "В България брат е изправен

С електронна гривна за проследяване е закичена Маринела Арабаджиева, научи "България Днес"! По разпореждане на шефа на апелативния спецсъд, съдия Георги Ушев, бизнес дамата остава вкъщи под домашен арест, но със специалното устройство, за да е сигурно, че няма да се укрие. Темида се смилява над нежната половина от милионерското семейство заради