Нова вълна на подкрепа към “Майчин дом”

https://www.24chasa.bg/novini/article/8428300 www.24chasa.bg
„Майчин дом“ продължава да получава дарения за борбата с COVID-19.

Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом“ благодари на всички дарители, които изразиха своята подкрепа към лечебното заведение и екипите, които поемат потока от бременни, родилки и пациенти с неотложни гинекологични и онкогинекологични процедури на първа линия в лечебното заведение.

Ръководството и екипите на болницата изказват своята благодарност към всички компании, организации и физически лица, които предоставиха защитни средства, дезинфектанти, предпазни маски и облекла и финансови средства за закупуване на необходимите консумативи и медицински изделия в подкрепа на борбата с Covid-19.

„Майчин дом“ получи предпазни средства и подкрепа от Български лекарски съюз и кампанията кампанията "За героите в бяло", с които ще се обезпечи работата на екипите на болницата, които посрещат неотложните пациенти в болницата. Фондация „Лъчезар Цоцорков“ също изказа своята подкрепа към най-голямата акушеро-гинекологична болница в страната и предостави маски за многократна употреба, защитни шлемове, гащеризони, бързи тестове за Covid-19 и спирт.

Фирма „Каралина 89“ предостави безвъзмездно на болницата предпазни маски FFP3, ръкавици, еднократни предпазни маски, дезинфектант.

Своята подкрепа оказаха редица физически лица. Искър Искров и Пола Найденова дариха на болницата 1 000 броя защитни маски за многократна употреба, 200 броя защитни костюми за многократна употреба, както и парична сума в размер на 40 000 лева. Дарението е предназначено за закупуване на предпазни маски, защитни облекла и дезинфектанти за Клиника по неонатология и Родилна клиника.

„Майчин дом“ сърдечно благодари на всеки един от своите дарители. Защитата на екипите и пациентите на болницата е приоритет в работата на лечебното заведение. В настоящата обстановка на разпространение на Covid-19 за нас е от изключително значение да осигурим работата на медицинския персонал с необходимите предпазни средства, за да гарантираме здравето и сигурността както на нашите пациенти, така и на екипите на болницата и да продължим да предоставяме качествена медицинска услуга, лечение и диагностика в майчиното и женско здраве.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него