“24 часа”: На пазар с кауза! Подкрепи българското!

https://www.24chasa.bg/novini/article/8439916 www.24chasa.bg

Обичаният актьор Любо Нейков обяви пред “24 часа” преди дни, че след края на пандемията ще купува само български стоки, за да подкрепи родния бизнес. Така той подсказа посоката на най-голямата антикризисна кампания. Извънредното положение продължава, но е време да правим точно това - да пазаруваме с кауза “Подкрепям българското”.

“24 часа” стартира нова национална кампания “Подкрепям Българското” в помощ на всички български производители, чийто бизнес е тежко засегнат от кризата с COVID-19.

Ние смятаме, че подкрепата за българските производители трябва да бъде солидарна - както по линия на предлагането на стоки (веригите), така и по линия на търсенето (купувачите).

В тази кризисна за цялото ни общество ситуация “24 часа” призовава читателите си и всички българи: “Пазарувайте с кауза - подкрепете Българското”.

Всеки наш читател е същевременно данъкоплатец и потребител. Хората гласуват с портфейлите си в магазина. От техния избор на стоки зависи запазването на повече работни места в различни сектори - земеделие, преработвателна промишленост, дрехи, обувки и др.

Бъдете наш партньор в кампанията, нека заедно да помогнем за спасяването на работни места!