“24 часа”: На пазар с кауза! Подкрепи българското!

https://www.24chasa.bg/novini/article/8439916 www.24chasa.bg

Обичаният актьор Любо Нейков обяви пред “24 часа” преди дни, че след края на пандемията ще купува само български стоки, за да подкрепи родния бизнес. Така той подсказа посоката на най-голямата антикризисна кампания. Извънредното положение продължава, но е време да правим точно това - да пазаруваме с кауза “Подкрепям българското”.

“24 часа” стартира нова национална кампания “Подкрепям Българското” в помощ на всички български производители, чийто бизнес е тежко засегнат от кризата с COVID-19.

Ние смятаме, че подкрепата за българските производители трябва да бъде солидарна - както по линия на предлагането на стоки (веригите), така и по линия на търсенето (купувачите).

В тази кризисна за цялото ни общество ситуация “24 часа” призовава читателите си и всички българи: “Пазарувайте с кауза - подкрепете Българското”.

Всеки наш читател е същевременно данъкоплатец и потребител. Хората гласуват с портфейлите си в магазина. От техния избор на стоки зависи запазването на повече работни места в различни сектори - земеделие, преработвателна промишленост, дрехи, обувки и др.

Бъдете наш партньор в кампанията, нека заедно да помогнем за спасяването на работни места!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Жанет Нейчева се хвали с връзка с Денис Теофиков Връзката плеймейтки – чалга певци явно се скрепява все повече. Съществен принос в това даде еротичната моделка Жанет Нейчева, която налази детето-чудо на попфолка Денис Теофиков. Жанет се похвали с опасната си близост с Денис, който се прочу с последната си песен, посветена на коронавируса

Мария прецака колежката си Алисия. Дали нарочно или без да иска, остава да гадаем. Звездата на "Пайнер" изпревари топ изпълнителката на конкурентната "Ара мюзик" за дует с един от любимите й партньор - Тони Стораро. Още в началото на март Алисия обяви, че е готова с парчето си с Човека-глас. "Новият ми дует е с Тони Стораро

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него