Окончателно: Жената на Васил Божков - в ареста

https://www.24chasa.bg/novini/article/8466380 www.24chasa.bg
Елена Динева с един от адвокатите си. След решението на апелативния спецсъд тя ще бъде върната в ареста

Елена Динева, жената на хазартния бос Васил Божков, остава в ареста. Това реши преди минути апелативният специализиран съд в София. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Елена Динева е обвинена за участие в престъпна група, ръководена от мъжа й. Той е в Обединените арабски емирства и се чака екстрадирането му.

Преди седмица предната инстанция - специализираният съд, реши, че няма опасност Динева да се укрие, ако излезе на свобода. Още не била отпаднала обаче опасността от извършване на престъпление, което да попречи на разследването. Например - да се повлияе на свидетели.

Днес Динева отново се е явила лично пред съда, както и миналата седмица. Според очевидци тя е била докарана с камионетка в сградата на столичната ул. "Черковна" малко преди 10 часа сутринта. Делото по жалбата й обаче започнало едва след 13,30 ч.   

Динева била в добро състояние на духа. Говорила кратко пред магистратите, накрая дори не се възползвала от правото на последна дума.

Апелативните съдии потвърдили мотивите на колегите си от предната инстанция като правилни и обосновани. 

Очаквайте подробности.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Това са първите снимки на снежния леопард Никс, който пристигна на 20 октомври тази година в Софийския зоопарк от зоопарка в Ихлава, Чешка република. Той е настанен в сектор Хищници в зала "Големи котки, терариум и аквариум" и засега се адаптира на спокойствие във вътрешните помещения, определени за него

Гунди се блъска в москвич на Цариградско шосе и по чудо отървава боя! Неразказваната досега култова история е от края на 60-те години. По това време Георги Аспарухов е близък с нападателя на ЦСКА Петър Жеков, с когото са съотборници в националния отбор. Двамата живеят в съседни квартали - Гунди е в "Редута", а Жеката е в близост до хотел "Плиска"

Звездата на "Манчестър Юнайтед" Аарън Уан-Бисака се забърка в грандиозен скандал. Той бе зарязан от дългогодишната си приятелка Риана Бентли, след като наяве изскочиха негови изневери. Последната му любовница се оказа моделката Марлисия Ортис. Американката обяви в онлайн интервю, че е спала с него. Мадамата