Кой е убиецът на Милен Цветков?

https://www.24chasa.bg/novini/article/8476871 www.24chasa.bg
Кристиан Николов СНИМКА: ФЕЙСБУК

Кой е дрогираният 22-годишен, убил Милен Цветков на Великден в София?

Хиляди във фейсбук се питаха чий син е шофьорът, управлявал джипа Ауди Q 7 с номер СА7222ХА и защо полицията не обявява неговото име часове след катастрофата.

Милен Цветков
Милен Цветков

Както се разбра известният телевизионен журналист, който минути след 18 часа в неделя спира на червен светофар на кръстовището пред мол “Парадайз” с столицата, е бил ударен отзад със страшна сила от младежа. Според първоначалната информация вместо с разрешените 30 километра в час, неизвестният засега шофьор е карал с над 80 километра в час. Според очевидци Милен Цветков буквално е разцепил с главата си предното стъкло на своя автомобил.

Двата автомобила са се носили по почти пустото централно кръстовище с оглушителен, страшен шум.

Още в първите минути на трагедията журналисти поискаха да разберат името на младия шофьор, причинил по такъв скандален начин смъртта на Милен Цветков. Получиха категоричен отказ до изясняване на всички детайли.

Според експерти джипът на убиеца Ауди Q 7, въпреки че не е последен модел, което показват регистрацията и стоповете му, цената е над 120 хиляди лева. Подобна сума не е по силите на 22-годишен младеж, който най-вероятно е управлявал дрогиран бащиния си автомобил. Затова са особено важни имената на шофьора и на собственика на джипа Ауди, убил Милен Цветков.

Според ПИК шофьорът се казва Кристиан Асенов Николов. Колата, която е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. 

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карнобат. 

Във фирма "АС ОПТИМУС" ЕООД Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Александров Николов. Той пък е свързан с нея в още 8 фирми, пише ПИК.