Разследват с какви пари е купен джипът, с който Кристиан уби Милен Цветков

https://www.24chasa.bg/novini/article/8478633 www.24chasa.bg

Кристиан Николов, който уби Милен Цветков при катастрофа ще остане в ареста за 72 часа, съобщават от прокуратурата. След това държавното обвинение ще иска от Софийския градски съд той да остане за постоянно в ареста. Николов вече е отведен от 4 районно управление и е в следствения арест. 

Прокуратурата е възложила на Икономическа полиция да направи проверка с какви пари е купен джипът, който е шофирал Кристиан Николов. То се води собственост на фирмата на майка му. 

По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев разследването е взето на специален надзор от Върховна касационна прокуратура.

Кристиан Николов е младежът, шофирал джипа. СНИМКА: ФЕЙСБУК
Кристиан Николов е младежът, шофирал джипа. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Иван Гешев изказва съболезнования на семейството и близките на починалия журналист Милен Цветков, съобщават от прокуратурата

Кристиан Николов е правоспособен шофьор и има едно нарушение на пътя. 

Около 18 ч. в неделя той шофирал джип Audi Q7 и на кръстовището до мол “Парадайз“ се блъснал в субаруто на Милен Цветков. От удара жерналистът е починал. Кристиан Николов е бил тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, от което е установено, че е шофирал под въздействие на канабис и амфетамин.