Грозни спекулации с погребението на Милен Цветков

https://www.24chasa.bg/novini/article/8505843 www.24chasa.bg
Милен Цветков

„Цялата гилдия скърби за Милен, но все пак се намери медия да спекулира с неговата смърт.“ Това споделиха близките на журналиста. Те категорично опровергаха слуха, че многобройните му приятели и колеги едва ли не нарочно не са присъствали на гробищата. 

Семейството на Цветков още преди три дни обяви, че ще се съобрази с мерките срещу разпространението на коронавируса и няма да кани на погребението му никой, освен най-тесния семеен кръг. Затова днес са го изпратили само първата му съпруга Дана и дъщеря й Калина, които пристигнаха от Нидерландия, втората му жена Ивета, майка на сина му Боян, и шепа роднини. След като опасността от заразата отмине, семейството ще организира среща с всички, които го обичаха, за да почетат паметта му.

Милен Цветков беше брутално прегазен в колата си на Великден от джип, управляван от дрогиран 22-годишен младеж.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена