По-хубаво от българското няма

https://www.24chasa.bg/novini/article/8543241 www.24chasa.bg

Или защо „BILLA” 20 години подкрепя родните производители

От стъпването си на българския пазар преди цели 20 години BILLA работи в партньорство с местните производители и подкрепя развитието на българския бизнес. Родните продукти определено са сред фаворитите на потребителите, затова и имат гарантирано място на рафтовете във всички магазини BILLA в страната.

В резултат на дългогодишната политика на компанията и многобройните успешни партньорства с местни производители

над 90% от асортимента

на веригата е доставен от български фирми и включва богато разнообразие от качествени стоки.

За да промотира активно родната продукция, BILLA ще отпразнува пролетта с кампания в подкрепа на българските производители. Инициативата „По-хубаво от българското няма“ цели да постави още по-силен фокус върху родните продукти и техните предимства и да стимулира повече хора да изберат българското.

„BILLA България винаги се е стремяла да подпомага местния бизнес и да изтъква предимствата на продуктите, произведени в страната. Както винаги досега, ние продължаваме да работим с редица родни производители, като непрекъснато разширяваме партньорската си мрежа от български доставчици и добавяме и по-малки производители. Вярваме, че като първата международна верига супермаркети, стъпила на българския пазар, сме

отговорни да даваме добър пример

и да стимулираме местния бизнес да се развива“, коментира Норберт Мисбранд, управител на BILLA България.

През последните години BILLA активно разширява портфолиото си от български продукти. В резултат на това клиентите могат да избират от над 150 вида колбаси и месни деликатеси, от над 100 артикула сирена и кашкавали, произведени от родни производители. Повече от 60% от вината и ракиите, които веригата предлага, също са произведени в България.

Освен добре познатите български брандове клиентите ще имат възможност да избират и сред голямо разнообразие на продукти от добре познатите собствени марки на веригата, сред които са Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio.

При свежите категории потребителите могат да се насладят на богат асортимент от плодове и зеленчуци с марка BILLA Градини. Те са отгледани

в повече от 150 градини

и оранжерии в страната в рамките на дългогодишното партньорство на BILLA с български земеделски производители и са със страхотен вкус.

Това са само част от неустоими предложения, произведени в България, а за повече оферти не се колебайте да разгледате актуалната брошура и да посетите магазините на BILLA.

И не забравяйте, че по-хубаво от българското няма.