ONDO – нова българска система за умно земеделие

https://www.24chasa.bg/novini/article/8568399 www.24chasa.bg

Ondo е единственото цялостно решение за умно земеделие, което предлага автоматизирано напояване, торовнасяне, климат контрол и мониторинг. Ondo е разработен от българска компания и осигурява на земеделските производители устойчив растеж с оптимални ресурси.

Ondo е подходящ за внедряване в оранжерии, лозя, овощни градини, царевица и зеленчукови култури. Чрез Ondo земеделските производители могат значително да увеличат добивите си, намалявайки разходите за вода, енергия и работна ръка и минимизирайки риска от човешки грешки.

Ondo позволява дистанционно управление от всяко място, по всяко време, от компютър или мобилен телефон, без да са необходими спечифични технологични познания.

Екипът на Ondo осигурява постоянна поддръжка на внедрените системи, както и безплатни онлайн консултации за възможностите за инсталиране и очакваните финансови ползи за клиентите.

Въпреки кризата с коронавируса земеделските производители продължават с неотложните дейности по отглеждането на културите както на полето, така и в оранжерийните площи. Пресните зеленчуци, плодове и зърно са сред жизненонеобходимите стоки, а Ondo e навременно решение, което помага на производителите да преминат по-безболезнено през кризисния период, като същевременно инвестират в дълготрайното повишавана не конкурентоспособността си.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Отстранени по различни причини съдебни заседатели провалят дела и ги връщат в изходна позиция. Това от своя страна налага повтаряне на проведени вече процесуални действия - разпити на свидетели, приемане на експертизи и др. Резултатът е влачене с години на делата, а през изтеклото време вече далите обяснения пред магистратите често "забравят"

От присъда затвор доживот е на път да се измъкне доайенът сред наркотрафикантите Огнян Атанасов, който международните ченгета определят като Балканския или Петричкия Ескобар. Най-тежкото наказание е дадено от Апелативния съд в Солун на 57-годишния мафиот от село Тополница. Освен тази присъда Ескобара има още две за трафик на дрога

Тежка промоция за пловдивската си резиденция е обявил Цар Киро, показа проверка на "България Днес". Самозваният ромски монарх е извадил за продан притежаваната от него седеметажна сграда в центъра на града, става ясно от сайт за имоти. Обявената цена е 2 млн. лева. Макар и висока, сумата на практика е солидно намалена