Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - Бургас отваря за своите нови студенти портал към новия свят

https://www.24chasa.bg/novini/article/8581283 www.24chasa.bg

След едно голямо изпитание светът се събужда. На брега на морето един университет отново очаква млади хора. Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - Бургас ще се радва да приеме своето ново ято студенти, което може да избира измежду повече от 25 професионални направления.

Медицинският факултет обучава магистъри по специалност „Медицина“ в една от най-модерните материални бази в страната.

Факултетът по обществено здраве и здравни грижи предлага 5 бакалавърски програми, даващи компетенции в превантивната, промотивната, лечебната и рехабилитационната дейности.

Факултетът по природни науки обучава в едни от най-актуалните специалности не само за България, но и в европейски мащаб в химичните технологии, химичното инженерство, биотехнологиите, електрониката, компютърните системи и технологии и общото инженерство.

Факултетът по технически науки подготвя квалифицирани кадри, умеещи да решават най-актуалните проблеми, свързани с модернизирането на техниките и технологиите на съвременното общество.

Факултетът по обществени науки е отговор на засилените потребности от специалисти в педагогическите, хуманитарните, социалните, стопанските и инженерните науки.

В Университет „Проф. д-р А. Златаров“ - Бургас има и 3 колежа, които обучават за придобиване на ОКС „Професионален бакалавър“.

Колежът по туризъм предлага обучение на бъдещите мениджъри и функционални специалисти в хотелиерството и ресторантьорството, туроператори, туристически агенти и екскурзоводи.

Медицинският колеж подготвя рехабилитатори в медицински, балнео, таласо, СПА и уелнес центрове.

Техническият колеж обучава желаещите да се посветят на електрониката и електротехниката, използвани в модерните машини,прибори и автомоби.

Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ - Бургас очаква своите нови студенти, на които ще се падне честта и предизвикателството да изградят мостовете към бъдещото общество!

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него

Буят ще е дистанцията с давещия се КОЙ Е ТОЙ Стоян Андонов е роден на 19 ноември 1959 г. От 1994-а е председател на Националната комисия по водно спасяване към БЧК. Той е индивидуален световен шампион по водно спасяване и дългогодишен ръководен деятел на българското водно спасяване с неоспорим и забележителен принос за неговото административно

Топ моделът Ирина Шейк не страда особено след раздялата с актьора и продуцент Брадли Купър. Рускинята, която навремето топлеше леглото и на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо, участва в нова рекламна кампания на бельо. Тя сложи прозрачен сутиен за кеф на милионите си фенове по света. Кадрите бяха част от фотосесията за италианската марка