Академия "Никола Тесла" стартира летни школи по програмиране за българчета от цял свят

https://www.24chasa.bg/novini/article/8600476 www.24chasa.bg

Академия „Никола Тесла“ кани всички деца, които обичат технологиите, искат да се научат да ги командват на С++ и говорят български език, независимо къде в страната или по света се намират, да се включат в летните школи по програмиране през юли.

Групите се формират според възрастта, знанията и мотивацията на участниците. Материалите са подбрани според нивото на групата. Часовете са съобразени с часовите зони. Преподавателите работят на живо на място в София или в специални групи в Discord.

В една група могат да се запишат не повече от шест участника. Така всеки получава индивидуално внимание, напътствия и подкрепа. Винаги започваме от бял лист и стъпка по стъпка показваме как се командват машините.

Академия

Летните школи са подходящи за ученици от III до X клас. Трябва да разполагат с някакъв компютър или лаптоп и добра интернет връзка.

Обучението е две седмици и се провежда в понеделник, сряда и петък от 10:00 до 12:30, от 14:00 – 16:30 или от 17:00 до 19:30 ЕЕТ (според часовата зона на участниците).

Това лято ще се проведат две школи – първата от 6 до 17 юли; втората – от 20 до 31 юли.

При свободни места, един участник може да се включи и в двете.

Децата и младежите от гр. София изберат дали да се включат дистанционно в групите в Discord или да посещават школите от 10:00 до 12:30 на място в залите на Академия „Никола Тесла“.

Записването за летните школи по програмиране започва сега на страницата на Академия "Никола Тесла" и приключва при изчерпване на местата.

Академия „Никола Тесла“

гр. София, бул. „Цариградско шосе“ 17

сайт: www.ANT.bg

телефон: +359888955097

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Бразилската футболната легенда Ривалдо се радва на женски ласки в басейн. Той и половинката му Елиза се натискат във водата. Двамата в момента се намират в Уиндърмиър, Флорида. Под кадъра хубавицата е написала: "Любовен басейн", с което намеква какво е намислила за футболиста под жаркото слънце. "Златната топка" е женен за доста по-младата от него

Буят ще е дистанцията с давещия се КОЙ Е ТОЙ Стоян Андонов е роден на 19 ноември 1959 г. От 1994-а е председател на Националната комисия по водно спасяване към БЧК. Той е индивидуален световен шампион по водно спасяване и дългогодишен ръководен деятел на българското водно спасяване с неоспорим и забележителен принос за неговото административно

Топ моделът Ирина Шейк не страда особено след раздялата с актьора и продуцент Брадли Купър. Рускинята, която навремето топлеше леглото и на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо, участва в нова рекламна кампания на бельо. Тя сложи прозрачен сутиен за кеф на милионите си фенове по света. Кадрите бяха част от фотосесията за италианската марка