В Гуейджоу отварят кината и изложбените зали, антиепидемичните мерки обаче остават

https://www.24chasa.bg/novini/article/8603002 www.24chasa.bg
Всички кина, театри, музеи и изложбени зали в Гуейджоу ще бъдат отворени, обявиха вчера властите на югозападната провинция СНИМКА: Радио Китай

Всички кина, театри, музеи и изложбени зали в Гуейджоу ще бъдат отворени, обявиха вчера властите на югозападната провинция. Те прекратиха работа в продължение на близо четири месеца, заради епидемията от COVID-19, съобщава Радио Китай.

В същото време, за да се избегне нова вълна от болестта, ще продължат редица антиепидемични мерки като онлайн резервации на билети за кино, мерене на температурата и носене на маски на закрито. Театрите и кинозалите ще могат да работят само с 50 процента от капацитета си.

В провинцията също така се разрешава провеждането на някои срещи и изложения, но броят на участниците в тях трябва да е най-много половината от всички места.

На отворени публични места като градини, паркове и туристически обекти антиепидемичните мерки остават в сила, за да се избегнат струпванията на хора и се гарантира редовната им дезинфекция.

От началото на седмицата в Гуейджоу няма регистрирани нови случаи на заразени с COVID-19, както и хора със съмнения и безсимптомни.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Баровеца, Димана и Ашли пеят и преподават едновременно  Фолкпевицата Димана, която изгря на чалга сцената преди 15-ина години, е преподавател по музика в училище "Княз Александър I" в Пловдив. Тя преподава на деца, след като се дипломира в специалност "Музикална педагогика" в Пловдивския университет

Ивайло Найденов е от вълната талантливи юноши на "Левски", които получават шанс за изява в тежкия за клуба момент. 22-годишният играч е титуляр на десния фланг на "синята" защита този сезон. Той наследи на поста бившия капитан Живко Миланов. По време на кариерата си при юношите той се подвизаваше като халф и все още се напасва на новата си позиция

Унизителните заплати принуждават актьори да се кривят на екрана КОЙ Е ТОЙ Владимир Ковачев е на 27 г., от София. Завършва Академията за театрално и филмово изкуство със специалност "Актьорство за драматичен театър", но съдбата го отвежда в Българската национална телевизия, където започва като координатор в "По света и у нас"