Модерни каси за самообслужване улесняват пазаруването в нов BILLA магазин

https://www.24chasa.bg/novini/article/8608613 www.24chasa.bg

Клиентите сами маркират и плащат покупките си

4 модерни каси на самообслужване ще улеснят пазаруването на клиентите в най-новия магазин на BILLA, който отвори врати в Пловдив. Това е първият обект от веригата, който предлага подобна услуга.

Потребителите ще имат възможност да маркират и плащат сами покупките си на касите, пригодени изцяло за самообслужване. Иновативните съоръжения са особено полезни в настоящата епидемична обстановка, тъй като ще ограничат до минимум прекия контакт между служителите и пазаруващите.

Супермаркетът се намира в модерния търговски център „Марково тепе” в Пловдив. Той е 131 обект от веригата в страната. С търговска площ от над 1000 кв.м, магазинът ще предлага богат асортимент от над 11 000 качествени продукта, сред които голямо разнообразие от български стоки.

В новия супермаркет в Пловдив клиентите ще открият колбаси и деликатеси, прясно пилешко и птиче месо, прясно свинско и телешко месо, както и млечни храни, хляб, хлебни изделия и сладки изкушения и изобилие от свежи плодове и зеленчуци, произведени в България.

Компанията е дългогодишен верен партньор на българските производители и вече 20 години подкрепя развитието на родния бизнес. Над 460 са местните фирми и фермери, които регулярно зареждат рафтовете на магазините от веригата.

Освен сред добре познатите български брандове в новия магазин в мол „Марково тепе” клиентите ще могат да избират и от голямо разнообразие на собствени марки – Clever, BILLA, BILLA Premium, BILLA Bio, BILLA Градини и Българска ферма.

С отварянето на магазина в Пловдив BILLA разкрива 40 нови работни места. По този начин компанията допринася за справянето с безработицата в страната, породена от кризата с COVID-19. BILLA е един от най-големите работодатели в България - осигурява работа на повече от 4900 души.

„Радваме се, че откриваме нов магазин в Пловдив и даваме още една възможност на жителите на града да се снабдяват с качествени продукти, голям процент от които са произведени в България. Въвеждането на каси за самообслужване пък ще превърне пазаруването в още по-приятно изживяване и ще улесни много клиенти. Обещаваме, че веригата ни ще продължи да се развива, за да можем да отговорим дори на най-високите очаквания на потребителите“, коментира Норберт Мисбранд, управител на BILLA България.

Фермерски пазар в София

В допълнение към дългогодишната си политика в подкрепа на родните производители и местния бизнес компанията ще се включи в организацията на фермерски пазар на паркинга на магазина й в София на бул. „Александър Малинов“. В събитието ще вземат участие над 30 български производители, които ще представят продукти от различни категории.

Първият пазар предстои на 30 май и ще се проведе от 10 до 18 часа.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Снежнобялата Хайди ще покори Алпите заедно със собственика си Наша котка се бори за "Гинес"! Снежнобялата Хайди Любопиткова ще опита да влезе в Книгите на рекордите "Гинес" като котката, изминала най-много километри по света. "България Днес" пръв писа за красивото четириного, което заедно със собственика си Данаил Нешев обикаля България и света

Гласуването е онлайн, но победителката ще получи корона на живо Иво АНГЕЛОВ Учителят Тео влиза в необичайна роля! Преподавателят по физика, който подготвя млади таланти, ще връчи наградата на тазгодишната победителка в конкурса "Царица Роза". Теодосий Теодосиев, както е истинското му име, е част от тричленното жури

Благой Иванов-Багата е много доволен от отлагането на неговия мач с Аугусто Сакаи (Браз) в Лас Вегас от ММА веригата UFC. Сблъсъкът трябваше да се проведе в началото на май в Сао Пауло, но заради коронавируса беше пренасрочен. Срещата ще се състои в ранните часове на неделя българско време. „Лагерът се удължи с 3 седмици