Правнукът на Сталин съди баща си за наследство в Русия

https://www.24chasa.bg/novini/article/8620208 www.24chasa.bg
Йосиф Сталин СНИМКА: Архив

Праправнукът на съветския политик Йосиф Сталин Селим Бенсад съди баща си Хосин заради наследството на своя прадядо в Русия. Това съобщава "Московски комсомолец".

"Селим е роден през 1971 г. в семейството на Галина Джугашвили, дъщеря на най-големия син на Сталин Яков Джугашвили и съпруга й Хосин Бенсад", съобщава изданието.

Според Селим, по официалната воля на майка му, цялото имущество е отишло при съпруга й. Той добави, че майка му не може да направи това по своя воля.

"Майка ми почина от онкологично заболяване и направи завещание в болницата, където беше под най-силните лекарства. Нотариус не е присъствал при изготвянето на документа, а свидетелите са хора, които са работили във военната болница", твърди Селим.

Той отбеляза, че не му е позволено да вземе копие от завещанието на майка си. Скоро Селим ще направи преглед, който според него ще докаже, че подписът на майката в документа е фалшив.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Едва два дни изкара извън килията соченият за авер на Митьо Очите - Юмер Мехмед! Малко след като апелативният спецсъд пусна бургазлията под домашен арест с електронна гривна за проследяване, той е изненадан вкъщи по пантофи с нов чифт белезници. Ченгетата заключват Юмер като заподозрян за отглеждане на марихуана

Едра милинка накрак хапна актьорът Ивайло Вълчев, забеляза "България Днес". С къси дънки, които отдалеч изглеждаха като изцапани с вар, и до модерното си возило озвучителят на реклами и сериали блажено се наслади на тестеното изделие. За финал съвестно си изхвърли найлоновата торбичка и с пълен стомах продължи да обикаля по задачи

За сватба се стяга голямата щерка на изчезналия "кокаинов крал" Евелин Банев-Брендо! След като миналото лято се сгоди на острова на звездите - Миконос, сега Александра Банева се готви да мине под венчило със своя избраник. Наследницата дори е раздала поканите за тържеството, доверяват запознати. Кой точно е годеникът и както върви бъдещ съпруг на