Свежи български предложения от BILLA Градини в летния асортимент на веригата

https://www.24chasa.bg/novini/article/8629437 www.24chasa.bg

Всички зеленчуци и плодове от марката са със значително намалени количества или дори без пестициди

С началото на летния сезон настъпва и времето на истински свежите и сочни плодове и зеленчуци. С богато разнообразие от предложения с марка BILLA градини BILLA гарантира винаги качествени и вкусни плодове и зеленчуци на потребителите.

Всички те са

от внимателно подбрани сортове

и отгледани с грижа и внимание в над 150 български градини, лозя и оранжерии из цялата страна.

Като част от дългогодишната си корпоративна политика за подкрепа на родните производители и насърчаване на местния бизнес BILLA стартира проекта BILLA Градини. Вече над 6 години компанията си партнира с български производители за качествени плодове и зеленчуци.

В кампанията BILLA разработва и предоставя на над 30 внимателно селектирани родни производители

специални планове

за намаляване на пестицидите. Това означава, че всички зеленчуци и плодове с марка BILLA Градини са със значително намалени количества или дори без остатъчни количества пестициди.

„За BILLA винаги е било приоритет да осигурява на клиентите всекидневен достъп до богат и качествен асортимент от продукти. Това е и основната причина за създаването на собствения ни бранд BILLA Градини. Благодарение на програмата за намаляване на пестициди всички наши клиенти имат достъп до първокачествени, разнообразни и вкусни плодове и зеленчуци. Освен това продуктите с марка BILLA Градини гарантират на потребителите, че поднасят на масата си продукти, които са с изключително ниски или дори без никакви количества пестициди“, коментира Норберт Мисбранд, управител на BILLA България.

В разнообразния летен асортимент на търговската верига всяка седмица клиентите могат да избират от редица

промоционални оферти

на любимите си български краставици и домати, моркови, тиквички, салати, свежи ябълки, ягоди, череши и много други.

За да гарантират винаги високото качество на асортимента си от български плодове и зеленчуци под собствена марка, експертите на BILLA

строго контролират процеса

на производство – от момента на засаждането до опаковането, транспорта и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините.

Агрономи извършват регулярни одити на земеделските производители, които отглеждат плодове и зеленчуци по програмата за намаляване на пестицидите. Пробите се изпращат в сертифицирани лаборатории, а резултатите от тестовете са достъпни за всички на сайта на www.billa.bg.

ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Тервел Пулев отиде на футболен мач, видя зоркото око на "България Днес". Като част от публиката, боксьорът нямаше как да остане незабелязан и голяма част от времето прекара в раздаване на автографи и снимки на екзалтирани фенове. След края на мача, който не успя да проследи качествено, той си тръгна от скамейките заедно със съпругата си Диана

Вталена и освежена изглежда Карина Караньотова, забеляза "България Днес". Репортерката в БНТ 2, която стана майка преди 5 години на малкия Иво, показа стегната фигура край работното място. Журналистката май е прежалила неприятната случка от лятото, когато сподели, че са й откраднали портмоне с 350 лв. от плажна маса на родното Черноморие

На плаж се отдаде в последните септемврийски дни най-бързата бяла жена на света Ивет Лалова. Тя показа, че лятото за нея изобщо не е свършило. Българската спринтьорка се разхвърля по бански и забегна по Средиземноморието, за да събира слънчеви лъчи. Ивет е в компанията на своя съпруг Симоне Колио, с когото са отседнали в усамотена вила на брега